2016. március 30., szerda

TÉRTANODA NYEREMÉNYJÁTÉK


ÉÉÉS - amire már olyan sokan vártok - kisorsoltuk új lakberendező hobbi iskolánk, a TÉRTANODA megnyitásának alkalmából szervezett játékunkat. Rengetegen részt vettetek benne, nagyon köszönjük az érdeklődést!!! Összesen nem kevesebb, mint 1247 érvényes jelentkezést regisztráltunk!

A sorsolás a következőképpen zajlott: a 3 poszban jelentkezett játékosokat sorba rendeztük (jelentkezés időpontja alapján, a duplázókat kiszűrtük...), a random.org oldalon kisorsoltunk 1 és 1247 között 3 számot, és kikötöttük, hogy az első kettő a kiválasztott tanfolyamot, a harmadik a kurzust és a 30.000 Ft-os vásárlási utalványt nyeri meg.

Nyertesek pedig:

- Varga Ildikó - "Tökéletes konyha" tanfolyamon szeretett volna részt venni, és meg is nyerte!!!
- Spanberger Anett - a "Nappali kompromisszumok nélkül" kurzust választotta, és megnyerte
- Rácz Fruzsina Edina - ő a legszerencsésebb, hiszen a választott, "Nappali kompromisszumok nélkül" kurzus mellé megnyerte a 30.000 Ft IKEA vásárlási utalványt.

Szerencsére egyik nyertes sem családtagunk, barátunk, vagy ismerősünk (bár hamarosan remélhetőleg azok lesznek…:)), soha nem találkoztunk, semmilyen módon nem befolyásolódtunk, így nyugodt szívvel engedjük útjára a listát. A nyerteseket a facebookon értesítjük, a kiválasztott tanfolyamot a TÉRTANODA honlapján lehet kinézni (ITT), e-mailben a judit@terkultura.com címen jelezni a részvételi szándékot, a vásárlási utalványt pedig a kiválasztott kurzuson adjuk át egy közös, mosolygós fotó készítése közben… :) Bocsi! :)

NAGYON KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TARTOTTATOK!!!

A játék sikerére való tekintettel - hamarosan partnerekkel bővülve újabb akciót tervezünk… :)

Addig is böngésszétek szuper hobbi lakberendező kurzusainkat a TÉRTANODA honlapján: ITT.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.