2016. április 6., szerda

Az Ikea visszahívja a LATTJO denevérköpenyt


Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy aki korábban LATTJO denevérköpenyt vásárolt, mielőbb tegye el a terméket és ne hagyja, hogy a gyerekek játszhassanak vele, majd vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol a vételár teljes összegét visszakapja.

 Az IKEA visszahívja a LATTJO denevér köpenyt, miután három esetet is jelentettek, amikor a gyermekek nyakán zúzódások és horzsolások jelentkeztek a LATTJO denevérköpenyek használata közben. A köpeny a gyermekek nyakára szorult, emiatt pedig nem lehetett elég könnyen levenni. Egyetlen esetben sem volt szükség orvosi beavatkozásra, de fulladás és sérülések kockázata miatt az IKEA elővigyázatossági lépésként visszahívja a terméket. „Ha a gyermekek biztonságáról van szó, az IKEA nem engedheti meg, hogy játék közben bármilyen sérülés kockázata álljon fenn.

A bejelentések nyomán folytatott vizsgálataink nem csak azt igazolták, hogy a tépőzár nem nyílt szét elég könnyen, de azt is világossá tették, hogy tisztáznunk kell az IKEA elvárásait ezekkel a tépőzárakkal kapcsolatban. Azonnali és elővigyázatossági lépésként visszahívjuk a terméket, de tovább dolgozunk a jövőbeli termékeinken, ezáltal pedig a gyermekek biztonságán azzal, hogy új követelményeket támasztunk” – mondta Cindy Andersen, az IKEA gyermektermékekért felelős üzletág vezetője.

Az IKEA nem szeretné kockáztatni a gyermekek biztonságát, ezért arra kéri a vásárlókat, akik LATTJO denevérköpenyt vásároltak, hogy azonnal tegyék el a termékeket a gyermekek elől, és vigyék vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapják azok teljes vételárát.

A LATTJO denevérköpenyek 2015 novembere óta vannak forgalomban az IKEA valamennyi piacán, kivéve Oroszországot és Indonéziát. A LATTJO denevérköpenyt bármelyik IKEA áruházban visszavesszük, és a vételár teljes összegét visszaadjuk. A teljes pénzvisszafizetéshez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugta bemutatására. További információért látogass el a www.IKEA.hu weboldalra, vagy hívd a központi információs vonalunkat a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.