2016. április 15., péntek

Nappali kompromisszumok nélkül


Tegnap "Nappali kompromisszumok nélkül" kurzust tartottam a Tértanodában (ITT). Első ilyen témájú kurzus volt, és nagyon örülök, hogy kifejezetten jó hangulatú alkalmat sikerült összehoznunk! Mára egy ilyen kedves visszajelzés várt a postaládámban:

"Kedves Tértanoda!
Nagyon szuperül éreztem magam a ma esti Nappali kurzuson! Sok információt és összeszedett anyagot kaptam, amit tudok hasznosítani, és méginkább magam otthonában megvalósítani! Köszönöm! Ritkán vagyok elégedett, de most nagyon! :) Remélem, még részt tudok venni a jövőben a Tértanoda programjain.
Üdvözlettel,
Angéla"

Kedves Angéla, és mindneki, aki tegnap ott volt a kurzuson!
Én köszönöm Nektek nagyon. Ahhoz, hogy egy ilyen alkalom jól sikerüljön, nagyon fontos a közönség nyitottsága is, az, hogy egymásra tudjunk hangolódni. A tegnap esti kurzusban klassz volt, hogy sokat kérdeztetek, és így igazán interaktívvá tudtuk tenni az órát. Örülök, hogy hasznos tanácsokat tudtam adni. Én is nagyon jól éreztem magam. :)
Szeretettel várlak Titeket a többi tanfolyamon is!
Üdvözlettel,
Petra

Angéla már jelentkezett is a következő kurzusra, jövő kedden lesz a "Tökéletes konyha". Van még pár hely, ha érdekel. Info a TÉRTANODA weboldalán: ITT.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.