2016. április 5., kedd

Parasztszéket kapott a Szöszi villa

Csodálatosan szép - viharos Balaton zöld - paraszt széket találtam múlt hétvégén a Tihanyi piacon. Bár nem bútort venni mentünk, muszáj volt azonnal lecsapnom rá. 15.000 Ft-ot fizettünk érte, ami nem számít olcsónak a műfajban, de most gondojátok meg: egy sz.ros vendéglátó széket nem kaptok ennyiért, ez meg tömör fa, egyedi, csodálatos színű, kézimunka és tömör fa.
Megláttam még egy kopott kék padot is, ami nagyon jól mutatott volna a Szöszi villánk bejárata mellett,  de sajnos azt az orrom előtt elvitték. Nem baj, legalább nyárra megmarad a piaci turkálás öröme, gondolom nem kevés időt fogok eltölteni a tihanyi, vagy a káptalantóti piacokon...
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Szia Petra!

    Határozottan:-) érdekelne, hogy milyen festékkel lehetne elérni ezt a szőkés-viharos balatoni zöld színt! Egyszerűen gyönyörű, maga a Balaton! Unikum ez a szín, meg a Balaton! Azért ennyire "balatonos" mert régi és kopott, és kevert szín? Vagy esetleg elő lehetne ezt a színt állítani mondjuk Annie Sloan-nal is vagy más festékkel esetleg? Arra az esetre kérdem, ha már nem lenne a Tihanyi piacon mire én odajutok, de lenne ilyen formájú tömör székem amit csak le kellene festeni. Amúgy nagyon gratulálok nagyon szép ez a szék, pont a Szöszi Villába való és éljen a Balaton!:-)

    Szép napot!
    Klári

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt az ebédlőt. :)
    Anikó

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.