2016. május 25., szerda

Égősor kültérre - beltérre

Tegnap - gyerekszoba ügyben - forgattunk egyet az MTV-vel… Beszéltünk a jó gyerekszobákról, hogy milyen életkorban, mire van szüksége a gyereknek, hogyan tároljunk és dekoráljunk.
Anna - a riporter - kiszúrta a nemrég beszerzett égősoromat, és hogy ő pont ilyet szeretne a kertbe, és hogy honnan van… Hát igen. Én is azonnal beleszerettem, és én is a kertbe gondoltam, de esélyem se volt: amint megérkezett, Szása és Léna lecsaptak rá, azóta imádnak a finoman világító színes fényben elaludni. Úgyhogy most egy darabig náluk lesz vidám dekoráció, majd a kerti partikra kicsempészem. Mert - most lefotóztam - a lounge-nak is jól áll. Nem?
Üzenem Annának, és mindenkinek, aki szeretne hasonlóan klassz darabokat, hogy a Villa Provence oldalán tud rendelni (ITT) privát üzenetben, és 11.500 Ft az ára. Van egyszínű, ebből a "villanykörtés" típusból is (egyébként ez kamu: igazából led izzó van ám benne), és van modern verzidóban is. Mindegyik nagyon klassz, szerintem én rámegyek az átlátszóra még, azt talán nem nyúlják le a kölkök… :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.