2016. június 3., péntek

"I found my way on my own…"


Nem éppen lakberendezési téma, de mi, bloggerek néha megosztunk kis részleteket a magánéletünkből… Fogyástörténeteket, meg ilyenek… Na, az nekem nincs… Viszont régi álmomat valósítottam meg.

Tavaly szeptemberben hallgattam egy rádióbeszélgetést, amelyben hospice házakban, haldokló emberekkel készített interjúkról beszéltek. Hogy mit bántak meg. Állítólag a szeretteikkel töltött kevés idő mellett mindig kiemlten szerepelt valamilyen kihagyott, gyerekkortól dédelgetett vágyálom. Mint nekem a lovaglás: ahogy lobogó hajjal vágtázom…



Már azt hittem, erről végérvényesen lemaradtam, de ez az adás nagy hatással volt rám: még a rádióbeszélgetés napján kinéztem egy lovastanyát, ami nincs túl messze, és már másnap ott ültem a futószáron! :) Aztán novemberben először vágtáztam, még karámban. Aztán márciusban részt vettem az első terepemen, és ott megtörtént… Vágtáztam át a mezőn, és kobak alatt lobogott a hajam! Megcsináltam. Ennyike. Én aztán nem fogok panaszkodni a halálos ágyamon… :) Most elkezdek többet foglalkozni a gyerekekkel is, és folytatom ezerrel a lovaglást! Mindenkinek azt javaslom, hogy ne pöcsöljön: valósítsa meg az álmait! :)
SHARE:

4 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.