2016. június 9., csütörtök

Szeretem a munkám…

Imádom, amikor a megredelőtől meglepi fotók érkeznek… Nem olyan rég például arról, hogy megérkezett a függöny, és elkészültek az egyedileg gyártatott virágtartók is. :)

Még várjuk a két eredeti Barcelona fotelt, ha ezek megérkeztek, indulhat a nagy fotózás!!! Tele a lakás rejtett kincsekkel!


SHARE:

6 megjegyzés

  1. Petra, arról az asztalról mit lehet tudni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az asztal neve Billy Wood, a Cattelan Italia terméke. A ThDesign-nál (MaxCity), vagy a Mobili Mania-nál (XIII.Bp, Victor Hugo u. 45.) lehet megrendelni!

      Törlés
  2. Kedves Petra, engem a belógó lámpa érdekelne. Távlatilag szükségem lenne egy hasonló, viszonylag nagy fesztávú lámpára. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az állólámpa eredetije a FLOS terméke, Arconak hívják, a Castiglioni testvérek tervezték 1962-ben. A forma nagyon népszerű, de sajnos az eredeti elég borsos áron van, ezért rengeteg replicát kapni. Itthon például a Vakum design árulja: http://www.vakumdesign.hu/vilagitas/allolampak/arco-allolampa

      Törlés
  3. Kedves Petra!

    Engem meg a mohazöld függöny érdekelne, honnan van? Olyan mintha vastag selyem lenne, van tartása és szép óranyzöld. Tényleg ilyen színű élőben is, vagy csak csal a monitorom?:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon szép színe van, azért is választottuk. Az anyagot a HTK Horizonte Kft-nél vettük, az Ajtósi Dürer sor 13-ban van a bemutatótermük. Itt találod meg az elérhetőségüket:http://htk.hu/kapcsolat.html

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.