2016. augusztus 31., szerda

Kedvencem a fekete, osztott fémajtó

Nincs a lakásnak olyan helyisége, amelynek ne állna jól egy fekete osztott fém térelválasztó… Pont ma beszélgettem egy kedves fiatal párral, akik lehet, hogy szeretnének hasonlót, és kérdés is érkezett a témában, ez adj a poszt aktualitását. 

Modern lakásokban egyszerűen zseniális...
… de tök klasszikus enteriőrben is mutat...
Zuhanyzóban nem nevezném kifejezetten praktikusnak, mert megáll rajta a vízkő, viszont van, ami annyira cool, hogy megbocsátjuk neki az ilyen apróságokat… :)
És ha már ennyire szeretem, hát be is terveztem… Egy étkező és a konyha közé. 
Remélem, lesz még alkalmam jó pár darabhoz! :)

Képek forrása: itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Fúúú, nekem is toplistás legújabban! Elárulod Petra, hogy kivel kell ilyet csináltatni? Fémes, üveges, asztalos vagy milyen szakemberrel?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Petra!
    Már jó ideje követem az oldalad és bátran állíthatom, rajongok a lakberendezésért, ezért külön öröm számomra, hogy az általam is kedvelt stílust képviseled.
    Sajnos nem vagyok lakberendező, de számtalan jó ötlet kering állandóan fejemben - legutóbb egy eladásra szánt kis garzonlakás teljes átalakítását, stílusát, színeit és berendezését terveztem meg, ezúttal is sokak megelégedésére.
    Az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy a páromnak egy asztalosipari cége van, így kézenfekvő, hogy a bútorok nagy részét le tudom gyártatni vele.
    Mindezzel alátámasztani kívánom cégünk hitelességét arra vonatkozóan, hogy a fent említett üvegfal bármilyen változatát szívesen elkészítjük, természetesen fa keretet használva. Cégünk, a SCHREINER MANUFAKTÚRA KFT fő profilja fa nyílászárók gyártása, így természetesen egy ilyen üvegfal elkészítése nem jelenthet gondot számunkra.
    A www.schreinermanufaktura.com honlapon megtekintheted cégünket és a referenciák között ajánlom figyelmedbe a Budai Villa hatalmas (3-4 m magas és széles) ablakait, ajtóit, melyek hasonló sok-osztású felületek.
    Őszintén szólva, a facebook oldaladon nem akartam tolakodó módon felkínálni magunkat, inkább rád bízom, akarsz-e ajánlani minket, avagy sem...
    Köszönöm ha megtisztelsz válaszoddal!
    Üdvözlettel: Turbék Enikő

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.