2016. szeptember 15., csütörtök

India Mahdavi munkái

A Párizsban élő és alkotó India Mahdavi designert/enteriőr tervezőt a színek királynőjének nevezik. Ő azt mondja erről, hogy biztosan az iráni-egyiptomi örökségének, és a kozmopolita neveltetésének köszönheti sokszínű látásmódját: Teheránban született, majd Amerikában, Németországban és Franciaországban élt csalájával. "A színek használata a legjobb módja annak, hogy napsütést vigyünk az otthonokba" - mondja - "A napsütés egyenlő a boldogsággal, az én munkám pedig boldogság." 
És tényleg, nézzük meg, milyen karakteres, bátor, mégis csajos enteriőröket tud alkotni. :)
Forrás: AD, designisti
SHARE:

10 megjegyzés

 1. Amikor egy lakberendező nem tudja leírni az 'enteriőr' szót, az azért nagyon szomorú...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos, nem tudom, mire gondolsz… Enteriőr= francia eredetű szó. Jelentése: építmények belső tere, helyisége és annak berendezései (idegen szavak gyűjteménye). Te írhatod másképp, ha neked úgy esik jól. Ha egy elgépelésre szeretnéd felhívni a figyelmemet, azt megköszönöm. Ha trollkodni jöttél, akkor megköszönöm, ha elhúzol a pékbe. :)

   Törlés
  2. Igen, miútán kijavítottad, már könnyen vagy lekezelő.

   Soraidat idézem:


   "És tényleg, nézzük meg, milyen karakteres, bátor, mégis csajos enterőröket tud alkotni."

   Törlés
  3. Miútán??? Hosszú ú-val? És Te igyekszel kioktatni másokat a helyesírásról?

   Törlés
 2. Nem nem tudta leírni, hanem elgépelte ebben a mondatban.Hogy te milyen rosszindulatú vagy! Tudod, hogy mi a szomorú? Rengeteg társad akad mostanában...valami van a levegőben.

  VálaszTörlés
 3. Ez tényleg szomorú, hogy az emberi irigység néhány unatkozó fikázni vágyót is oda sodor a szél ahol nincs keresnivalójuk! Azon jót röhögtem amit Petra írt! Nem is lehet minden kretént elnézni, néhánynak meg kell csípni az orrát! A cikk klassz és az ENTERIŐR is szupi!! ��

  VálaszTörlés
 4. 2 féle ember létezik, az igényes és az igénytelen. Aki igényes és tiszteli az olvasóit, legalább 1x átolvassa azt, amit megoszt velük. Aki igénytelen, az nem is érti, mi a baj azzal, ha egy szakmabeli gépelési hibákkal szórja tele a blogját.

  Ha én egy komoly ügyfél lennék, egész biztosan nem egy olyan lakberendezőhöz fordulnék, aki még a saját blogjára sem igényes.

  Ha a cikk klassz lenne, akkor a Home vagy az Octogon Deco magazinokban jelent volna meg...

  VálaszTörlés
 5. Ez nem rosszindulat és se nem irigység, én csak a véleményemet tettem közzé, ha valaki nem birja, ne blogoljon... (Névtelen2)

  VálaszTörlés
 6. Nevetseges, hogy ennek ekkora jelentosege van....Emberek!!! Gyonyorkodjunk a kepekben, és kesz! Elnezest az ekezetek hianyaert....

  VálaszTörlés
 7. Csodálatosan használja a színeket, vidámságot és eleganciát sugároz, nekem nagyon bejön.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.