2016. szeptember 22., csütörtök

Kedvenc Pianca kanapék kilimmel


Annyira szeretem a Pianca kanapéit, hogy gondoltam szentelek nekik egy posztot, hiszen irtó jó szívvel ajánlom őket. A kanapék árban középkategóriásnak számítanak, de valóban olyan termékek, amelyekre én is azt mondom, hogy jó szívvel kiadnám a pénzt… Olasz design és minőség Ikea kétszeres-háromszoros szorzóval. Ha jó kanapét kerestek, érdemes "bekopogni" például a MobiliManiához Újlipótvárosban, vagy a THDesignhoz a MaxCityben., és bekérni egy árat a kiválasztott kombinációra… Most elhoztam három kedvenc típusomat, és egyszerű kék kilimekhez párosítottam őket a CarpetVista kínálatából. 

A fenti kanapét, a Limbot egyzerűen imádom. Ducika és mégis olyan egyszerű bútornak tűnik, mint egy babzsák. Direkt a kontrasztra építettem, ezért került hozzá a kék kilim (INNEN). 

A klasszikusokra finom tűzíssel utaló Boston modern és antik enteriőrökben egyaránt megtalállja a helyét. Ehhez is találtam jól passzoló kilimet chevron mintával (ITT). 
A Pianca Delano, ezzel a most divatos rogyottas kárpitozásával számomra minden idők egyik legkedvesebb darabja… Hűvős nyaralós hangulatot képezltem el a fehér-kék kombinációra (szőnyeg INNEN).
Sokan kérdeztétek, mit ajánlok közép-kategóriában. Hát, például a Piancát. :)
MentésMentésMentésMentés
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Arakat kerhetek? Lehet, hogy nem az en kozepkategoriam :/
    Nagyon szepek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Judit! Megadtam a posztban két forgalmazó céget, ők tudnak árat adni konkrét konfigurációkra. Az ár valahol 2 és 3 Ikea Kivik körül van. :) Üdv, Petra

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.