2016. szeptember 14., szerda

SydneyBiciklik: stílusos bringa bolt a Városliget mellett

Véletlenül csöppentem a SydneyBiciklik nyitóbulijába gyerekkori barátnőmön keresztül, és rögtön arra gondoltam, hogy ezt a klassz helyet meg kell osztanom Veletek! Nem csak a bolt könnyed, minimalista kialakítása fogott meg, de maguk a termékek is: régóta álmodozom ugyanis egy igazán stílusos bringáról. Erre tessék, egyszer csak szembe jön velem több potenciális jelölt is! 

Elnézést a képek minőségéért, az esti buliban kattintgattam néhányat gyorsan. 

A bolt alapvetően városi bringásokra rendezkedett be, Magyarországon egyedül forgalmazza a nagyon kedvező árairól ismert ausztrál Reid bicikliket. És hogy kerülnek pont ezek a cangák a Dembinszky utcába, és miért Sydney a bolt neve? A válasz elég banális: a bolt tulajdonosa kicsit több, mint 4 évet élt a kelet-ausztrál városban… :)

A historikus ház földszintjén található enterőr a létező legegyszerűbb kialakítást kapott, ami ötletes, költséghatékony, és nagyon ízléses körítést biztosít a sok szép kiállított biciklinek. A raklap piramis csúcsán pedig az egyik legszebb darab áll: iszonyú jól néz ki a kék váz a barna kiegészítőkkel és gumikkal. Igaz, hogy nem csaj bringa, de gondolkodom rajta… Nem tudom, mennyire jön át a képen, de arany színű a lánca! :)
A fogpaszta zöld, kosaras is dögös… És jól mutat a színezett-koptatott rusztikus fal előtt. 
Ez a hússzínű is  megdobogtatta a szívemet. 
És van visszafogottabb színválaszték is, már 90.000 Ft-tól. 
Tök jók a bringa kerekekből kialakított lámpák! 
Ezt meg majdnem lefelejtettem: fekete váz, vaj kerék. Vintage csoda!
Stílusos kiegészítők stílusérzékeny bringásoknak… 
Jártam a raktárban, és láttam, hogy jól feltankoltak bringákból. Érdemes benézni, mert biztos megtaláljátok a kedvenc színeteket a megfelelő méretben. 

SydneyBiciklik, Budapest VII. kerület, Dembinszky utca 21. 

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.