2016. október 29., szombat

Inspirációt külföldi lapokból!


Laikusok és kezdő lakberendezők állandó kérdése, hogy honnan szedem az ötleteimet, milyen módon tudok újra és újra friss ötletekkel előállni. 
Nyilván örömmel mondanám, hogy ezek csak úgy maguktól pattannak ki a fejemből… De ismeritek a mondást: a kreativitás titka, hogy jól leplezzük a forrásainkat. 

Hát én most jól leleplezem magunkat! :)

Sokat nézelődöm neten, újabb és újabb albumokat keresek a pinteresten, éééés egyre másra vásárolom a vezető külföldi magazinokat. 

Miért?

Mert az a tapasztalatom, hogy az itt megjelenő minőségi anyagok, a világsztár stylistok legfrissebb munkái csak jelentős késéssel jelennek meg a neten. Ha igazán tartani akarom a lépést, ha teljesen új inspriációra vágyom, akkor biztos, hogy nyomtatott magazinokhoz kell nyúljak. Amikor csak utazom valahova, összeválogatom az adott ország legklasszabb magazinjait, a reptereken a nemzetközi anyagból guberálok, és ha nem megyek sehova, akkor itthon veszem meg a magazinokat. 

Egy időben - elég hosszan - előfizettem a kedvenc magazinomra a Livingetc-re. Igazából ez úgy indult, hogy egy nagyon kedves barátnőmtől ezt kaptam karácsonyra, én meg aztán meghosszabbítottam. 

Az előfizetést a Hungaropress oldalán érdemes megejteni (itt), ahol kedvezményesen fizethetsz elő a legeslegmenőbb magazinokra! Nekünk éppen most futott be az aktuális Livingetc és az ElleDecoration, amelyekből már ötleteltünk is párat… :)

Egyébként így karácsony előtt azt hiszem érdemes elgondolkodni azon, hogy szeretteinket - egy fél éves előfizetéssel a fa alatt például - hosszú ideig boldoggá tehetjük… 

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.