2016. november 30., szerda

Basic Collection Sale - IDE A SZÉKET!

Kedves meghívásnak tettem ma eleget, amikor meglátogattam a Basic Collection bemutatótermét, hogy feltérképezzem a - lassan hagyománynak tekinthető - Karácsonyi Vásár kínálatát. Ilyenkor a raktáron lévő, vagy a bemutatótermi darabokat valóban jelentős kedvezménnyel (30-70%) lehet elvinni… Többször körbejártam az idén valóban imponáló kínálatot, és nehezemre esett csak egy széket elhoznom az itthoni gyűjteményem számára (aki ismer, tudja, hogy szék fetisiszta vagyok…:)).
Ami idén jobb, mint az elmúlt években, hogy több típusból is van raktáron több darab, így akár egyforma akciós árú székekkel is körül lehet venni az étkezőasztalt.
Elkattintottam néhányat a kedvenceimről… :)

Menőséges drótfotelek kis asztallal:

Prouvé Standard Chair (szerű) szék, amelyből több is van… 

Egyik nagy dilemmám volt, hogy ezt hozzam-e el… Imádom a pálcás székekeket! 

Mondjuk az iskola székekeket is. Annyira indusztriál! :)

Puccosabb változatban, feketében is jók:

6 db cuki sárga bárszéket valaki? Kedvem lenne köréjük tervezni egy lakást. :)

Fekete székek egy csapatban… Akár egy asztal köré.

Indusztriál székek egy rakáson. 19.000 Ft/db-ért elérhetők, és ha siettek, szetteket is tudtok venni.












Éééés, sok hezitálás után végül csak kiválasztottam magamnak egy régi kedvencemet, a Bertoia széket… 

És el is vittem… :)

Elég menő a kínálat, szóval csak javasolni tudom, hogy siessetek, és éljetek a lehetőséggel. Ha nem érkeztek annyira korán, hogy a kiválasztott típusból többet is el tudjatok vinni, akkor se csüggedjetek. Állati menő, amikor össze-vissza székek találhatóak az asztal körül!

Akár egyszínűben (a kínálatot tekintve ez fehérekből és feketékből is megvalósítható…):

Akár össze-vissza stílusban és színekben:



A Basic Colleciton Karácsonyi Kiárusítása DECEMBER 2-án 9:00-kor indul, és a készlet erejéig 3-án szombaton is látogatható. 
Cím: Basic Collection, 1051 Budapest, József Attila utca 12. 
A programról információ a facebookon: ITT
MentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Kedves Petra! Hamár étkezőkről volt szó, szeretném megkérdezni a véleményedet. Amerikai konyhás nappaliba, (ami nemrég lett felújítva minőségi fehér rusztikus konyhabútorral, de finom kristálycsillárral és letisztult világos kandallóval áll egy térben)raknál antik neobarokk stilusú étkezőt? Gyönyörű lakkozott tölgyfa asztallap póklábbal és hozzáillő székekkel? Mennyire lehet keverni a stílusokat? Köszi: Évi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Évi! Szerintem igen, persze itt minden az egyedi darabokon múlik. Még szebb, ha esetleg nem "garnitúrában" kerül be a neobarokk étkező a saját székeivel, hanem pl. más stílusú ülőalkalmatosságot választasz hozzá. Ha már lúd (stíluskerevedés), legyen kövér! Hajrá és bátran! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.