2016. november 17., csütörtök

Indul a "farmház" láz… Ellen DeGeneres háza

Bár egyáltalán nem ismerem Ellen DeGeneres munkásságát, azon kívül, hogy egyszer-kétszer valami véletlen folytán belenéztem a műsorába, vagy éppen láttam Oscart levezényelni, azért számon tartom a létezését. Mindig is bírtam az olyan vagány, szimpatikus embereket, akik felvállalják másságukat, ezzel pozitív példát mutatva. A pozitív példát most úgy értem, hogy pont a normálisságukkal, különcködés mentességükkel hoznak egy tök normális képet - jelen esetben például - a leszbikus kapcsolatokról. A "díszbuzik" - most bocsánat a kifejezésért, mert amúgy nekem speciel semmi bajom az affektálással, vagy éppen a tangás felvonulással… - sok embert inkább taszítanak. Off topic, de azért kimondom, tök jó lenne, ha több ilyen visszafogott ember coming out-olna és mutatná meg, hogy mennyire nem számít, hogy milyen neművel bújunk ágyba. Na, de vissza az enteriőr vonalra… 
Tavasz végére - ha minden igaz - elkészül a "vidéki" lakunk… Már elkezdtem a tervezgetést (előzmények ITT), és folyamatosan keresgélem az inspiráló otthonokat hozzá. 
Szokatlan, hogy egy amerikai sztárnak ízléses otthona legyen, általában ketté áll a szemem a kirakatba kitett luxusgiccstől. 
Ellen DeGeneres és barátnője, Portia otthona viszont igazán jól néz ki. Annyira, hogy egy könyvet is kiadtak róla (ITT megrendelhető). 
A publikum számára ez a pár kép elérhető, ezeket osztottam most meg Veletek… 
És itt az én leendő szépségem… Majd őt is beállítom a nappaliba egy fotó kedvéért. :)
Enteriőr fotók: VOGUE

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.