2016. november 26., szombat

MagNet Közösségi Bank és Iroda - Székesfehérvár

Az új, V. kerületi MagNet Közösségi Pont, azaz fair trade kávézó-bankfiók (ITT) zajos sikere után a bank szerencsére úgy döntött, halad tovább az úton, és folytatja a közösségi élményterek létrehozását. Ééés, a korábbi sikeres együttműködésnek köszönhetően az új teret szintén a Térkultúra csapata tervezte!

Rengeteg előkészület, tervezés, egyeztetés és egy villámgyors kivitelezési fázis után november 21-én megnyílt a székesfehérvári helyszín is, ahol a banki funkciókon túl közösségi iroda működik. Ide térhetnek be dolgozni, tárgyalni, eszmét cserélni egymással a helyi vállalkozók, civil szervezetek.

A bank ezzel első alkalommal lép ki a Főváros vonzáskörzetéből, és teremt lehetőséget a közösségi bankolásra vidéken is. A közösségi iroda funkcióval a bank szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a városban a jelenleginél is pezsgőbb üzleti és kulturális élet jöhessen létre. Az iroda 14 munkaállomásán alkalmi vagy akár rendszeres bérleti konstrukcióban végezhetik munkájukat az egyébként magányos home office rendszerben dolgozók. A bank ügyfelei és civil partnerei kedvezményes áron vehetik igénybe a közösségi iroda szolgáltatásait. Az infrastruktúra adott: wifi, szkenner, nyomtató, bérelhető tárgyalók, zárható szekrények és közösségi konyha biztosítják, hogy minden körülmény ideális legyen a szellemi alkotáshoz.

A MagNet Bank azt reméli, hogy a helyszínen értékes együttműködések is születnek majd. „Ezúttal egy olyan innovációs műhelyt álmodtunk meg, ahol startupper-ek, társadalmi vállalkozók és civil szervezetek kooperálnak, ahol környezetileg és társadalmilag hasznos projektek születnek, melyeket egyébként bankként is örömmel finanszíroznánk.” – nyilatkozta Pozsonyi Gábor, a bank vezérigazgató-helyettese.

Mi, a Térkultúra csapata, a tervezés során arra törekedtünk, hogy ez első fiók stíluselemeit egy kicsit "irodásabbra" formálva hozzuk be a térbe. Elképzelésünk szerint egy letisztultabb, modernebb környezetet alakítottunk ki úgy, hogy közben felismerhető legyen, hogy ugyanannak a cégnek egy másik "telephelyén" járunk. A recepcióspultnál és a munkaállomásokat egymástól elválasztó virágtartó állványokon visszaköszön a carrara márvány, a mennyezeten a fehérre festett csarnoklámpák, a szürkés-kék szín ezúttal festett bútorként jelenik meg, de a Balassi Bálint utcai fiókhoz hasonlóan a zöld bársonnyal párosítva, és természetesen itt is rengeteg növényt használtunk. A beton padló állandó stíluselem, csak úgy, mint a fehérre festett téglafal a feliratokkal.
Hátul az egyedileg tervezett "mantra" tapéta: szeretem a munkám, szeretem, a bankom, szeretem a munkám, szeretem a…. :)))
A lámpák, és az újrahasznosított faanyagból készült asztalok az ArtKraft termékei. 
A bisztró hangulatú konyhában, és a hozzá tartozó étkezőben finom kávé és egymás társaságában jó hangulatú reggeleket lehet indítani… 
Ha székesfehérvári vagy, itt dolgozol, vagy tanulsz, akkor mindenképpen érdemes benézned, és átgondolnod, megéri-e saját irodát fenntartani, vagy nem unatkozol-e otthon egyedül a 4 fal között… Itt a MagNet Közösségi Bank és Irodában biztosan jó társaságra, érdekes emberekre és új projektekre találsz. Látogass be! 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.