2016. november 14., hétfő

Saját projekt: bőr ágyban gondolkodom...

 
Nagy erőkkelt tervezem a saját házunkat, amelynek ráncfelvarrását - ha minden jól megy - márciusban kezdjük meg, és körülbelül 2 hónap alatt le zárjuk… (Kis előzmény ITT)
Miután a ház erdőben található, kívülről igazi kis eredei lak, belül is szeretném meghagyni a farmház fílinget, csak saját ízlésem szerint az egészet kicsit modernesíteném. 
A hálószoba stílusával gondban voltam, mert szeretem a kárpitozott ágyvégeket, ugyanakkor ebben a stílusban nem érezném helyénvalónak a tűzött változatot. Néztem deszkázott ágyvégeket, diy megoldásokat régi ajtószárnyakból, stb, de mind olyan izzadságszagúnak hatott. Nem akarok én ebben a házban nagyot villantani, vagy bármit túlgondolni: magunknak szeretnék egy élhető környezetet, nem egy állatorvosi referencialovat… :) Egyszer csak bevillant: lezserül megvarrt, rogyasztott ágy kéne nekem, ami nagyon finom bőrből készült. 

Akár egy ilyen, akasztókkal:

Vagy lehet tűzött, de legyen ilyen viseletes:
De a legjobban a Pianca Aladino ágy tetszik… Oldalt körben, és az ágyvégen lazán, lifegőn levarrt szélei vannak.

Ezek közül fogom megcsináltatni az egyiket a jól bevált kárpitosommal… :)

Képek: itt, itt, itt és itt
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Kedves Petra!

    Szuper ötletek! Épp kárpitos keresésben vagyok, meg tudnád adni a kárpitosod nevét és elérhetőségét:)?

    Üdv,
    Barta Bori

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik nagyon vagány és egyedi, de személy szerint nekem a harmadik a legcsodásabb <3 ....bár én tűzésmániás korszakomat élem (már jó ideje) :) A negyedik viszont tényleg azzal "üt", hogy a korpuszon is visszaköszön a fejvég megoldása. De ehhez akkor nem szabad letakarni ágytakaróval! ;)

    Nem tudom, hogy halad a saját-ház projekt, de az ötletek csodásak! Szerintem nem csak én várom a megvalósulás dokumentálását :)

    De közben sajna én is kárpitost keresnék (nekem volt, de egyik pillanatról a másikra szőrén szálán eltűnt :-( csak úgy ismeretlenül pedig nem szívesen választanék az internetről. Tudsz segíteni?
    Köszönöm (köszönjük)!
    Diana

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Milyen ágykeretet ajánlasz, amihez különálló fejvéget lehet társitani? Futonágyak között nézelődtem, de egyelőre sikertelenül. Egyébként rattan fejvéget szeretnék és ahhoz keresnék fa, de talán inkább fehér ágykeretet. Képeken mindig ügyesen elrejtik ágyneművel, úgyhogy sosem tudom mi lehet alatta. :)

    Köszi

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.