2016. november 16., szerda

WC + bidet 2in1

Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmem a www.wcbidet.hu honlapra, ahol nagyon pofás bidével kombinált wécéket lehet kapni … Az egészhez kell egy egykaros fali keverőcsap, ahonnan a hideg és meleg vizet a kombinált WC-hez kell vezetni. Ezen gyakorlatilag egy lyuk található, amelyből aztán folyik a víz. Szuper egyeszerű megoldás, mégis piaci rés volt eddig. 
Én még nem próbáltam ki ezt a terméket, ha bármelyik olvasónknak van vele tapasztalata (és nem érzi kellemetlennek megnyilatkozni a témában…:)), elég sokunkon segítene!
Az elv tiszta és egyszerű, a termékek letisztultak és szépek… A minőségről sajnos nincs információm. De utána fogok járni. Addig se akartam pihenő pályán hagyni a témát, hátha valakinek éppen most aktuális a téma! 
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Hát egy hányos hasmenős időszakban tisztán tartani öröm lehet....
    Ha már nincs hely akkor ott a bidézuhany és bármilyen porcelánhoz hasznosítható...

    VálaszTörlés
  2. Bocs, ha valakinek sérti az érzékenységét, de szerintem nem jó. Úgy tanultam, hogy elölről hátrafelé mosakszunk (bacik, stb.), törölközünk. A bidé nőknek meg egyéb célra is kell, nem csak wc után. Ha nincs hely bidének, akkor esetleg, de szerintem így ez nem praktikus. (a bidében meg pompásan lehet pl.cipőt is mosni :) )

    VálaszTörlés
  3. Bocs, ha valakinek sérti az érzékenységét, de szerintem nem jó. Úgy tanultam, hogy elölről hátrafelé mosakszunk (bacik, stb.), törölközünk. A bidé nőknek meg egyéb célra is kell, nem csak wc után. Ha nincs hely bidének, akkor esetleg, de szerintem így ez nem praktikus. (a bidében meg pompásan lehet pl.cipőt is mosni :) )

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.