2016. december 20., kedd

Legénylakás a XI. kerületben

Izglamas legénylakást hoztam ma estére Nektek… 
Hábenczius Manna enteriőrtervező barátnőm (róla több info a weboldalán ITT) küldte át nekem a képeket, és mesélt erről az izgalmas munkáról. Egyszerre négy lakás berendezésére kapott megbízást, méghozzá 4 fiútestvér első otthonát segíthetetett kialakítani, ezek közül most a legnagyobb fiú otthonát választottam bemutatni. Ferenc maga is enteriőrtervezőnek készül, éppen iskolában tanulja a mesterséget…  
A lakás a XI. kerületben található, egy nappali-konyha-étkező és egy fürdőszobával egybeépített hálószoba alkotják az életteret. A nagy üvegfalak és tolóajtók miatt az amúgy egyszerű szerkezetű lakóparkos otthon kifejezetten loftos hangulatot kapott. 
Manna és Ferenc nagyon gördülékenyen tudott együttműködni, kifejezetten inspirálólag hatottak egymásra. Ferenc rengeteg ötlettel járult hozzá saját otthonához, szereti kombinálni a különleges felületeket és anyagokat, bátran használja a színeket. Ferenc egyébként fest is, a lakás falait saját képei díszítik… 

Induljunk körbe, és megosztom Veletek a kedvenc darabjaim lelőhelyeit...
A pasis kopott szürke kanapé az InnoShopból került ide.  Abszolút legnagyobb lamúrom a szürke fotel, amelyet a német MONOQI oldalról rendeltek meg Mannáék. 
A bárasztal és a dohányzóasztalok is egyedi gyártásúak. Az izgalmasan kopott székek az ArtKrafttól kerültek a lakásba. 
Szintén egyedi tervek alapján készült el a kék konyha. 
Egy egyedülálló férfinak nagyon vagány megoldás a fürdővel összenyitott hálószoba. Az ágyat megint csak egyedi tervek alapján készítettették. A falon lévő izgalmas éjjelilámpákat a Vészi Lámpa szállította le (ITT). 

A kőhatású szürke lapokat a Rokfortból választották, és innen rendelték meg a zöld Pataki tiles mázas kerámiát is.
A wc-ben található színes festmény is a házigazda, Ferenc munkája.  A díszpárnák és a függönyözés is csoda igényes munka a mi2en csapatától. 
Szeretem ezeket a részletfotókat…. Látszik, hogy milyen szép a kivitelezés. 
Hosszú ideig készült a lakás, követni kellett a lakópark épülésének ütemezését. De legalább volt idő, hogy minden részlet a helyére kerüljön.
Gratulálok Mannának és Ferencnek! Nagyon klassz munkát hoztak össze! :)

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Gratulálok a lakáshoz, igazán hangulatos! A nappali és a konyha fa falburkolata miből/hogyan készült? Jól látom, hogy ugyanolyan, mint a padlóburkolat?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.