2017. január 12., csütörtök

A kifinomult elegancia - Joseph Dirand munkái

Joseph Dirand munkáitól teljesen kész vagyok! Lehet, hogy így hirtelen nem értitek, miért, de most gyorsan részletezem kicsit a helyzetemet. :)
Az van, hogy minél többet posztolok itt a blogon, minél többet látok, annál inkább elkezdtek zavarni az olyan megoldások, amelyek olcsók, kamuk, csiri-csárék (persze színesben is van igényes, nem erre gondolok).
Egyre jobban hajlok a finom ízlés, a kifinomult darabok irányába, ahol a lakás különlegességét nem az olcsón, nagy felületben kialakított látványos megoldások teszik különlegessé, hanem a benne található egyedi tárgyak finom összhangja és a különleges kidolgozás. Ezt persze nem olyan népszerű posztolni, mert nagyon nehéz utánozni. Egyrészt az igazán különleges darabok nagyon drágák. Ki lehet fogni egyet-egyet a neten, és felújítani, de az meg igazán biztos ízlést igényel. Nekem most ez jelenti a legújabb kihívást. Szeretnék egy lakásokat készíteni. Persze kéne hozzá egy kis pénz is. Addig pedig álmodozzunk, és nézzük Joseph Dirand igényes párizsi lakásait!
Képek: itt
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.