2017. február 6., hétfő

Okos megoldások konyhába

Ma este konyha kurzust tartunk, legyen tehát ez a mai témánk itt a blogon is… És a külcsíny helyett fókuszáljunk egy pillanatra a belbecsre. Mert a jól megszokott funkciókon kívül, csak a fantáziánk szab határt annak, milyen okos módon tárulhatjuk cuccainkat… 

Kezdjük a fenti képpel… Egyik felső, vagy alsó szekrényünket okos dolog elválasztókkal megoszani, így ugyanis csomó lapos dolgot tárolhatunk praktikusan, például vágódeszkát, tepsiket, különböző sütőformákat, és még sorolhatnám…

Ha nem akarjuk a pulton tárolni az eszközeinket (egyébként az is mutatós lehet), akkor a sütő mellett elhelyezett fakanalas fiók szuper megoldás! 
Sokszor felmerül a kérdés, hogy mi lesz a szekrények oldalával. Nem mindig esztétikus, hogy szabadon hagyva csak úgy ott áll… Remek könyvtartó lehet például. Akár egy fűszeres polc is, mint az alábbi képen. :)
A szemetes felett kivágott pult nagyon praktikus megoldás. Könnyedén belesöpörhetjük a zöldséghéjat például. 
A kamra helyiségekkel az a legtöbb baj, hogy elvesz 1-2 m2-et, és nem mindet tárolásra használjuk. Kivéve, ha az egészet fiókozzuk, mint az alábbi képen. 
Aki szeretne - most olyan divatos - szabad polcokat a falára, nyugodtan tárolhatja a tányérait az alsó szekrényben is. Ehhez már kaphatóak rendszerezők.
A jó lakásban mindennek megvan a helye. Még az éppen töltő kütyüknek is. És miért ne a konyhába, ha egyszer - persze már, aki… - ott töltjük a legtöbb időt? 

A mai kurzuson még rengeteg praktikus megoldással érkezem, és persze nem feledkezem meg az alapokról sem… Várlak Benneteket! 

Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.