2017. március 6., hétfő

Borhűtő helyiségek

Egyre többen szeretnének otthonra is professzionális bortárolást… Szerencsére Magyarországon is megerősödött egy, a jó bort  igénylő, szerető és értő réteg, akik gondosan válogatják össze az otthoni készletet. Ezek gyakran igen költséges tételek, amelyket nem lehet csak úgy ledobni a sarokba: gondosan kell tárolni, hogy a dugóhúzáskor se érjen senkit kellemetlen meglepetés.
Ha nem túl nagy készletet halmozunk fel, egy jó borhűtő is megfelel a célnak. Fontos, hogy a hűtés szekcionálható legyen, azaz a fehér és a vörös bor számára külön temperálható rész legyen kialakítva, így rögtön fogyasztható hőmérsékleten tarthatjuk az üvegeket.
Nagyobb készlet esetén viszont el kell gondolkodni a tárolás lehetőségeiről. Ha nem szeretnénk közszemlére tenni a dolgot, és a lehetőség is adott, egy jó hűvös pince megfelel a célnak. Ha viszont büszkén szeretnénk mutogatni hozzáértő gyűjteményünk, akkor egy látványos üvegfalú borhűtő lesz a megoldás.  Bevallom őszintén, én nagyon szeretem ezeket a látványos borhűtő-helyiségeket. Megfelelő stílusban elkészítve, az enteriőrhöz illesztve iszonyú látványos design-elemmé válhat egy ilyen szépen prezentált borkészlet…
Találtam egy külföldi oldalt (a kanadai cable wine system), ahol dróttartókkal kombinált, szépen megépített modern hűtőket kínálnak.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.