2017. április 12., szerda

A barkácsáruházak csapdája...


Őszinte leszek: a barkácsáruházak kínálata egyre vonzóbb. Sok jobb minőségű termék jelent meg, és designban is sokszor tudnak klasszat felmutatni. Én például rendszeres vásárló vagyok az Obiban… :)
Most is, amikor a kerti ágyakat mentem megvenni (ezekről írtam ITT), elsétáltam a laminált parketták közé, hogy felfedezzem a kínálatot. Anno az irodába is itt vettem egy kedvező árú, de szuper-designos burkolatot, amire azóta is mindenki rákérdez, ráadásul elég tartósnak is bizonyult. 
Most is találtam a sor legvégén felburkolva egy nekem tetsző padlót: az össze-vissza méretezett hatású Facro Trend laminált lapot, amelyet gyorsan le is fotóztam (lásd felül). Tetszik a fára megtévesztésig hasonlító struktúrája, a közép-barna szín, amely még pont barátságos, de éppen nem túl sötét… Persze a jól kinéző lap mindjárt nem is annyira olcsó: az OBI-ban 5.522 Ft-ba kerül…
De van már nekem ebben tapasztalatom… Emlékszem, hogy találkoztam már olyan márkás termékkel, amit az Obi egyedileg csomagoltatott magának, és így "saját márkássá" tette. Ez egyébként nem szokatlan a kiskereskedelemben: élelmiszereknél is így alakulnak az egyes láncok saját termékei, igaz, ott a "saját márkás" általában olcsóbb, nem úgy az Obinál… Beütöttem, hogy "Farco Trend laminált" és ki is adta nekem a Kaindl termékét 3.990 Ft-ért (ITT). Az is igaz, hogy az Obinál azonnal elvihetően raktáron van, de ha nem másnapra kell, akkor érdemes más kereskedőt választani, hiszen 100 m2-re vetítve 150.000 Ft-ot lehet spórolni… :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.