2017. április 12., szerda

A barkácsáruházak csapdája...


Őszinte leszek: a barkácsáruházak kínálata egyre vonzóbb. Sok jobb minőségű termék jelent meg, és designban is sokszor tudnak klasszat felmutatni. Én például rendszeres vásárló vagyok az Obiban… :)
Most is, amikor a kerti ágyakat mentem megvenni (ezekről írtam ITT), elsétáltam a laminált parketták közé, hogy felfedezzem a kínálatot. Anno az irodába is itt vettem egy kedvező árú, de szuper-designos burkolatot, amire azóta is mindenki rákérdez, ráadásul elég tartósnak is bizonyult. 
Most is találtam a sor legvégén felburkolva egy nekem tetsző padlót: az össze-vissza méretezett hatású Facro Trend laminált lapot, amelyet gyorsan le is fotóztam (lásd felül). Tetszik a fára megtévesztésig hasonlító struktúrája, a közép-barna szín, amely még pont barátságos, de éppen nem túl sötét… Persze a jól kinéző lap mindjárt nem is annyira olcsó: az OBI-ban 5.522 Ft-ba kerül…
De van már nekem ebben tapasztalatom… Emlékszem, hogy találkoztam már olyan márkás termékkel, amit az Obi egyedileg csomagoltatott magának, és így "saját márkássá" tette. Ez egyébként nem szokatlan a kiskereskedelemben: élelmiszereknél is így alakulnak az egyes láncok saját termékei, igaz, ott a "saját márkás" általában olcsóbb, nem úgy az Obinál… Beütöttem, hogy "Farco Trend laminált" és ki is adta nekem a Kaindl termékét 3.990 Ft-ért (ITT). Az is igaz, hogy az Obinál azonnal elvihetően raktáron van, de ha nem másnapra kell, akkor érdemes más kereskedőt választani, hiszen 100 m2-re vetítve 150.000 Ft-ot lehet spórolni… :)

SHARE:

1 megjegyzés

  1. Nagyon megörültem ennek a bejegyzésnek, mert pont ezt néztük ki az OBI-ban. Kérdésem, hogy ezt a burkolatot konyhai-étkezős igénybevételhez tudod ajánlani? (Én tettem már csaphornyos tölgyfa parkettát belvárosi lakásban konyhában mindenki lebeszélése ellenére, mert mindig ez volt az álmom és jól szuperál, most is azt tennék, de anyagiak miatt gondoltam lamináltra). Köszönöm előre is. Heléna

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.