2017. április 19., szerda

Beszéljünk a vécéspray-ről!

Nekem is van. Neked is van. Mindenkinek van. Szükséges darab, amióta behoztuk az illemhelyet az udvarról… Szeretjük vagy nem, ez van. 

Egy kis személyes info: az enyém mindig “óceán” illatú, ragaszkodom hozzá!...:) Szerintem ez az egyetlen elfogadható illat, de persze még irodán belül is megoszlanak a vélemények: a kolléganőm például a gyöngyvirágosra esküszik. Azért hoztam most fel ezt a témát, mert felfedeztem egy tényleg hasznos újítást, és miután a lakás egy állandó kiegészítőjéről van szó, gondoltam, megosztom itt veletek is.

Az AirWicknél (végre) rájöttek, hogy mennyire bosszantó tud lenni ezeknél a fújós rendszerű (szakszóval aeroszolos) légfrissítőknél, amikor a permet a levegőbe fújás után rögtön visszahullik: biztosan ismerős, amikor légfrissítő illatú frizurával jössz ki a vécéről… De aláhullik a permet a környező berendezési tárgyakra is, ahol alkalmasint nyomot is hagy.... Erre az általános problémára kerestek megoldást az AirWick fejlesztői, és a jó hír, hogy találtak is! Egy kis technikai adalék: az aeroszolos légfrissítők hagyományosan vízben oldják az illatanyagot. Az újdonság pedig, hogy ezt a vizet most kihagyta a fejlesztő csapat, és lecserélte egy olyan megoldásra, amely kizárólag magát az illatanyagot porlasztja a levegőbe. Ezáltal nincs több nedves “felhőcske”, sem vizes nyomok, csak a friss illat.

Hogy ez eddig miért nem jutott eszébe senkinek?! :)

Pofon egyszerű és nagyon hasznos ötlet! Az pedig extra jó pont (térkultúrálisan biztosan), hogy a technikai újítással egy körben a palack dizájnját is újragondolták, tetszetősebbre, a mai elvárásoknak jobban megfelelőre cserélték. Szerintem kifejezetten menő lett, ezt már simán “kiteszem az ablakba”. :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.