2017. április 10., hétfő

Milánói napló - Kedvenc stand: KARMAN

Tegnap este hazaérkeztünk a három napon át tartó design-őrületből, a világ legfontosabb bútorkiállításáról, a milánói iSaloniról. Először veszek részt azon az eseményen, ahol a bútorkiállítást lámpakiállítással kombinálták, ezt ugyanis két évente tartják meg, engem pedig eddig jobban izgatott a másik két évente tartott konyhával kombinált kiállítás. 

Nagyon izgalmas volt élőben látni a szívemnek legkedvesebb lámpák nagy részét, és megcsodálni/megtapogatni kedvenc cégeim újdonságait. Két kedvenc standom volt idén, ebből az egyik pont a lámpás részlegen, a KARMAN kitelepülése… Ide célirányosan érkeztünk, Manna kolléganőm ugyanis új lakásukba most rendelte meg az egyik lámpájukat, és - bár a csomag már megérkezett - még nem látta élőben leendő étkezőjük díszét, gondolta, legalább itt most csekkolja, tényleg jól választott-e… :) Bátran állíthatom, hogy jól!

Az egész stand maga volt az frissesség. Sok zöld, dzsungeles hangulat, indusztriális kiegészítőkkel, remek termékekkel. 
Egyik kedvencem ez a drótból hajlított állólámpa.
És az óriás kristályok...
Manna leendő lámpája egyszerűbb darab, de nagyon mutatós. Az alálógó tartóba mécsest kell helyezni! 
De a legeslegnagyobb kedvencnek mindnyájan a kerti szerszám-lámpákat szavaztuk meg. A vasvilla, ásó és gereblye formák nyelébe rejtett világítás attól függően ad erősebb, vagy hangulatosabb fényt, hogy mikánt támasztjuk le.  Tök jó!
A hetet a milánói kiállításról készült beszámolóimnak szentelem… A folytatásig gyönyörködhettek a KARMAN lámpáiban a honlapjukon is (ITT), beszerzéssel kapcsolatos kérdéseitekkel pedig forduljatok bátran a magyarországi forgalmazóhoz a Solinfohoz (ITT). 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.