2017. június 23., péntek

Woodelier - az új kedvenc kincsestáram

A napokban felkerekedtem, hogy a Bálna alagsorában található régiségboltokat végiglátogassam. Mindjárt a bejáratnál megtorpantam, az itt található Woodeliernél ugyanis nem sok klasszabb hellyel találkoztam Magyarországon. Őszintén. Ahogy kutakodtam a kincsek között, hamar összebarátkoztam a bolt kedves és közvetlen tulajdonosával, Szendrei Judittal. Ezer helyről hajtja fel a régiségeket és a különleges tárgyakat: vannak tárgyak, amelyek angol aukciókról kerülnek ide, mások pedig egy borsodi kis faluból… Mint például a fennt látható félbevágott padláslétra, amely megrendelésre érkezett ugyan, de én mindjárt rendeltem egyet magunknak is a teraszra… 
Ez a szép kis réz állólámpa nagy kedvencem...
És kiszúrtam, hogy gyönyörű anyagokat forgalmaznak! Az itt látható csodás bársonynak 12.000 Ft körül van métere, ami igazán kedvezőnek számít ebben a minőségben!
Emmanuelle fotel mindig van.
És ezek a rojtos fotelek annyira dögösek! 
Három egyforma kis csillár… Ritka így együtt! 
Ez a két asztali lámpa angol aukcióról érkezett. Teljesen oda vagyok értük! 
Ez a barokk tükör megfelelő közegben nagyon ütős lenne… 
És akármerre pillantok újabb és újabb kincsek bukkannak elő. Aki már jó ízléssel előszelektált régiségek közül szeretne válogatni, ne habozzon ellátogatni a Woodelierbe! 

Egyébként többen is kérdezték, honnan van a facebookomra posztolt konyha polcomon izomból bekészített gyönyörű kerek nyeles vágódeszka… Hát innen. És van még…
SHARE:

2 megjegyzés

 1. Tényleg egy kincsesbánya!!!
  Esetleg azt meg tudnád nekem mondani, hogy az utolsó képepen a földön lévő bevásárló táska honnan van?
  Pont ilyet vadászok, de sikertelenül.
  Köszönöm szépen.
  Edit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :))) Igen, az egy klasszikus provence-i kosár bőr füllel, ott is vettem, Franciaországban. Sajnos itthon nem láttam ilyet.

   Törlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.