2017. október 25., szerda

Új-régi otthon Dániából

Ez a különleges lakás Koppenhágában található, - és a finoman átgondolt részeket nézve nem meglepően - egy építész házaspár tulajdona, akik nemrég vezényelték le a full lepukkant ingatlan teljeskörű átalakítását. A felújítás rengeteg munkálatát maguk végezték, de kontrolálltak minden olyan kis részletet, mint a fürdőszobai kövek szállítását Angliából, vagy a konyhai rézlámpák egyedi - saját tervek szerinti - gyártatását. 
Filozófiájuk szerint  a friss és mai berendezésnek erős kontrasztban kell állnia a pontos, korhű építészeti felújítással. Olyan természetes és őszinte anyagokat használtak, mint például a fa, kő és a réz. 

Biztos ízléssel keverednek a különböző korok design darabjai és egy-egy antik kiegészítő. Itt például gyönyörű kompozíciót ad ki a kedves tükör az izgalmas formájú retro lámpa és a csodás Thonet karosszék, amelyre napjaink skandináv kedvencét, rackaszőrt dobtak.
Tanúi lehetünk a folyamatnak, amikor Ilke Crawford Ikeának tervezett kis széke - itt éjjeliszekrény formájában - éppen design klasszikussá válik... 
A díszesen stukkózott mennyezetet és az antikosra festett falat csodásan ellenpontozzák a letisztult vonalú lámpák és az egyszerű, modernista étkezőbútor. 
Igazán jó arányok, egyszerű és ésszerű kialakítás teszik ízésessé ezt az izgalmas otthont. 

Forrás: elledecor
SHARE:

7 megjegyzés

  1. I certainly enjoyed reading it, you may be a great author.

    VálaszTörlés
  2. The information you are providing that is really good.

    VálaszTörlés
  3. I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back sometime soon

    VálaszTörlés
  4. I hope to give something back and help others like you aided me.

    VálaszTörlés
  5. Hello, everything is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.