2018. január 29., hétfő

Új év - új színek - új otthon


Nem tudom, Ti hogy vagyok vele, de mióta kikerültek a karácsonyi dekorok és az elég nagy helyet elfoglaló, vagy inkább kitöltő karácsonyfa, kicsit szomorkásnak érzem az otthonom. Na persze, mi csak fél éve vagyunk itt, így még nem rakódott hosszú évek gyűjtőszenvedélye a lakásra, de akkor is... Valami kicsit elmúlt...

Viszont van a karácsony végének egy felszabadító aspektusa is: tele vagyunk idővel, nézhetünk új feladatok után – és a gyerek farsangi jelmezének elkészítésén túl – már csak a húsvétot kell várni. Nem gondolom, hogy lenne ennél a holt időszaknál megfelelőbb, hogy járjuk – akár a virtuális – boltokat, és teljesen felfrissítsük az otthonunkat! A karácsonyi dekorációtól felszabadult felületek új tárgyakért kiáltanak, ne várassuk őket tavaszig! :)

Mindig mondom, de most is hangsúlyozom, hogy jól válasszunk alapdarabokat! A titok nyitja: a drágább, nagyobb darabokat csak visszafogottan! Ez a biztosíték arra, hogy két csuklómozdulattal teljesen megújíthassuk otthonunkat. És mi kell ehhez? Nem több, mint egy-két vidám kisbútor, kiegészítő a kívánt színvilágban...

Sokat keresgélek a munkám folyamán, és mindig hoz valamit a véletlen. Most például kék székekek után kutattam, így botlottam egy zseniális és igazán megfizethető árakkal dolgozó internetes boltra. Nézzétek meg a Butopea (https://butopea.com/) kínálatát! Iszonyú jó áron vannak a darabjai. Innen tényleg nem nehéz egy étkezőt megújítani pl. stílusos faliképpel, négy új, kék székkel (egy bársonyos huzattal rendelkező darabot – ilyet – már 14.990 Ft-ért hazavihetsz!)...

- Óriáasi vászonkép - 46.900 Ft - ITT
- Kék szék - 14.990 Ft - ITT
- Kék pad - 37.990 Ft - ITT
- Tálka - 1.290 Ft - ITT
- Fiókos komód - 46.500 Ft - ITT
- Kis szőnyeg - 2.643 Ft - ITT
- HOME felirat - 2.990 Ft - ITT

Ha a tavasz közeledtével már inkább zöldre vágysz, akkor sincs gond! Egész nagy és különleges darabokat is olcsón beszerezhetsz! Nézzétek például ezt a fülesfotelt, amely tényleg nem több, mint 79.900 Ft (itt).

- Asztali lámpa - 6.630 Ft - ITT
- Kaktusz üvegtároló - 1.590 Ft - ITT
- Kötött puff - 15.990 Ft - ITT
- Növényes fülesfotel - 79.900 Ft - ITT
- Kis szőnyeg - 4.190 Ft - ITT

Én a magam lakásában most viszonylag színmentesen élek, és nekem is terem itt babér... A fehér márvány pultomhoz remekül passzoló szürke konyhai cuccokat találtam, külön kedvencem a drót kávékapszula tartó csésze!

- Tálkák - 1.790 Ft - ITT és ITT 
- Kávékapszula tartó - 2.990 Ft - ITT
- Gyertatartó - 1.990 Ft - ITT
- Kosár - 5.990 Ft - ITT
- Tányéralátét - 690 Ft - ITT
- Kötény - 2.190 Ft - ITT

Ami viszont egészen hiánypótló, az a kiskedvenc ágyikó kínálat...  Azt hiszem, beszerzek Rézike kutyámnak egy ilyen szép mintás párnácskát az ágyam mellé! Mondjuk Zuzu cicám se bánná a cica dobozt, vagy a sátrat, az tuti! 

- Cicasátor - 19.990 Ft - ITT
- Fonott cica fekhely - 4.990 Ft - ITT
- Kutyafekhely (nagy) - 19.990 Ft - ITT
- Kutyafekhely (kicsi) - 15.990 Ft - ITT
- Kutya/cica doboz - 6.990 Ft - ITT

Így január végén azt javaslom, éljetek egy kicsit a szabadidőtökkel. Forduljatok az otthonotok felé, tervezzetek, gondolkodjatok, és újuljatok meg. Akkor pedig a tavasz már tényleg szólhat csak a kertről és a teraszról!

NYITÓ KÉP
- Állólámpa - 19.900 Ft - ITT
- Arany színű falióra - 9.190 Ft - ITT
- Műbambusz - 11.490 Ft - ITT
- Szürke pad - 55.990 Ft - ITT
- Kutyafekhely - 19.990 Ft - ITT



SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.