2018. március 20., kedd

Portré velem az Octogon Decoban!

Nem tudom, ismeritek-e, de nem olya régen egy igazán színvonalas lappal bővült a lakberendezési magazinok piaca. Az építészet iránt fogékony emberek körében már ismert Octogon (amelyben a Hábenczius Mannával közös Zizi bár munkánk kapcsán már volt alkalmunk megjelenni - ITT) bővítette portfólióját, és Octogon Deco nevű kiadványával most már azokról is gondoskodik, akiket a lakberendezés/belsőépíteszet érdekel jobban.

Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a lapszám tervezőknek helyt adó, Fókusz c. rovatában nem kevesebb, mint 6 oldalon most engem mutatnak be.  

Őszintén mondom, hogy kevés felkészültebb újságíróval találkoztam, mint a cikket jegyző Molnár Ágnes, aki úgy érzekett a kávézós interjúra, hogy az életem gyakorlatilag minden részletével tisztában volt, majd küldött egy olyan cikk vázlatot, amelyben egyetlen szót írtam át. Ilyen még soha nem fordult elő velem... :)

Nagyon köszönöm a meghívást a főszerkesztőnek, Szász Katalinnak!

És szeretném még megköszönni mindenkinek, aki segített abban, hogy szép fényképekkel meg tudjam támogatni a szöveget! Köszönöm Török Rita a portrét, köszönöm a szép enteriőrfotókat Tóth Milán, Illés Kata, Villányi Csaba, és Gosztom Gergő, és köszönöm a közreműködést, Kitzinger Szonja, Pécsi Balázs és Pászka Petra!

Már csak azért is ajánlom a kiadványt, mert a véletlen folytán ismét Hábenczius Manna barátnőmmel kerültünk össze: két nagyon szép munkáját is bemutatják a számban.



SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.