2018. március 22., csütörtök

Thonet, szerelmem, légy az enyém...

Teljesen oda vagyok, meg vissza a új kis jövevényünktől! Annyira, hogy - bár csak tegnap érkezett - muszáj volt azonnal a helyén fotóznom, és gyorsan megosztanom veletek...

Mint az elmúlt napok facebook posztjaiból kitalálhattátok most éppen felfokozott thonet őrületben vagyok. Mindig is szerettem ezeket a kecses bútorokat, mert egy-egy eredeti, vagy újraértelmezett változatát becsempészve időtől független, kortalan eredetiséget adhatunk az otthonunknak. Eddig leginkább egy-egy székkel operáltam, de most rámtört a vágy, hogy egy kis padot szeretnék, amely éppen és pontosan oda illene a bejáratunk mellé táskaledobó-cipőfelvevősnek.

Időről időre végiglapoztam az online portálok kínálatát, mígnem a GalériaSavarián belebotlottam ebbe a csodás ízléssel és érzékkel felújított gyönyörűségbe.
Megfogott a fáról gondos munkával eltávolított fedőréteg, az a már ránézésről megállapítható finom struktúra, amit újonnan kapott. A tökéletes szövetválasztás szerintem konkrétan szobor szintre emelte ezt az amúgy elég egyszerű darabot. Éreztem én már a fotóról, hogy nem egyszerű hobbi diy kidolgozásról van itt szó, úgyhogy egy kis netes kutatással utánajártam, ki készíthette a padot, és nem kellett sokáig keresgélnem, hogy rátaláljak a vadonat újonnan nyílt galériára, Ángyán Kati Loft és redesign (ITT) manufaktúrájára. Elmentem személyesen megnézni leendő új családtagunkat, és életben csak még szebbnek láttam, szóval gondolkodás nélkül jött velem...

Ha valami egészen különlegeset választanátok otthonotokba, olyan tárgyat, amely messze túlmutat azon, hogy egyszerű bútornak nevezzük, akkor mindenképpen látogasd meg a Loft és redesignt. Az árak nem két filléresek, de egyáltalán nem elrugaszkodottak, sőt, a szakértelemhez, az ízléshez, és a beleölt munkaórákhoz viszonyítva kifejezetten olcsó... Kati minden darabon rengeteget dolgozik - nem beszélve arról, amíg megtalálja őket - de most ebbe azért nem mennék bele, mert mindenképpen szentelek neki egy saját posztot is.

Mosolyogni támad kedvem, ahogy erre a kis bútorra nézek, legszívesebben egész nap le-fel venném a cipőmet! :))))


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.