2018. április 11., szerda

Színergia: a Poli-Farbe lakberendezési magazinja

Kicsit eltűntem így húsvét táján, de igazság szerint a jó idő eltolta az érdeklődésemet a kültéri tevékenységek irányába... :) 
Na, de visszatértem a lakberendezők sorába, és tegnap mindjárt egy nagyon klassz találkozóval kezdtem. Mint a Glamour Woment of The Year - Év lakberendezője kategóriájának idei nyertese, velem készített interjút a Poli-Farbe lakberendezési magazinja... Tudni kell, hogy amióta a cég támogatja a Glamour WOTY kezdeményezését - mintegy három éve - azóta létezik az "Év lakberendezője" cím, amiért a szakma nem lehet elég hálás. Én azt gondolom, ennek a kategóriának azért van nagy jelentősége, mert eljuttatja a lakberendezés iránt amúgy nem különösebben fogékony nagyközönséghez is a tervékenységünket, és szép lassan bekúszhat a tudatokba, hogy ez egy ugyanolyan "mindennapi" szakma, mit a vízszerelő, vagy a kőműves (vagy az énekes és a színésznő.... - hahaha, nincs is ezeknél hétköznapibb szakma...). Szóval figyelmeztet rá, hogy létezünk, és ha "helyzet van", építkezés, lakásfelújítás, akkor elő tudják hívni a szakmát a tudatalattijukból, hogy segítséget kérjenek. 
A cikk szerintem nagyon klassz lett (egy jó ráncos fotóval...:)), de igazából az egész magazint szeretném nektek promótálni. Iszonyú jó minőségű, mind tartalmilag, mind anyagát tekintve. Tök jó tapicskolni, fogdosni.


Rengeteg valóban hasznos tanácsot ad, konkrét színárnyalatokat ajánl, de persze nem csak festésről van szó benne. Egy csodálatos dél-afrikai otthont is bemutatnak, található benne "mit-honnan" ajánló, technikai megoldások ismertetése, és Zai Viki kolléganőm is segít a bizonytalankodóknak.
A Színergia magazin a Poli-Farbe partnereinél megtalálható, ingyenesen hazavihető. Érdemes benézni a festékboltokba, és elhappolni egyet...

SHARE:

2 megjegyzés

 1. Egy baj van a platinummal: Állandóan változik a színválaszték, ahányszor bemegyek egy festékboltba, mindig más fantázianevekkel találkozom a színpalettán, amit tavaly kinéztem magamnak, azzal élő festékboltos nem is találkozott.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Petra!

  Nem is mesélted, hogy a betörőknek (Hajósnak:-) is olyan jó az ízlése Magyarországon, hogy pont a te régi lakásod "rabolják ki".

  Nem csoda:-D Aki olvassa a Térkultúrát az nagyon sok mindent felismerhetett a klipben: "HázŐrző, a betörő szving" youtube. Plusz végre egy jó (és vicces) reklám aminek van mondanivalója is: figyeljünk egy kicsit jobban az értékeinkre.

  A Térkultúra olvasóknak meg külön bónusz hány egyéb érték van még benne amit szerencsére nem lophattak el és amit fel lehet ismerni:-))) Én a 15.másodperctől ( Jé ez Petra lépcsője) voltam benne 100% -ig biztos hogy a Te munkád és a régi lakásod:-O
  Egyből beugrott, amikor még a régi posztodban írtad, hogy milyen legyen a szőnyeg és a függöny azon a szép lépcsőn. Az egész egy jó Térkultúra nosztalgia volt. Persze a mostani munkáid is nagyon szuperek! Ha lehet legyen még-még sok-sok alkotás és poszt és maximum csak Hajós András "rabolhassa ki" őket!

  Jó alkotást, lovaglást és szép napot!
  Üdv, Klári

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.