2018. július 23., hétfő

Nyaraló terasz - projekt indul!


Megmondom őszintén, fogalmam sincs... :) Az a helyzet, hogy miután fel kell számolnunk a városligeti bérelt házunkat (a facebookon megírtam, hogy eladták), minden darab adott: kerti bútorok, raklap kanapé, lámpák, szőnyegek, függönyök, paraszt tálaló, stb...  Kicsit kaotikusnak látom a helyzetet, mert ami passzolt egy XX. század eleji eklektikus villához, az nem biztos, hogy Balaton-felvidék kompatibilis, vagy ha az is, nem biztos, hogy éppen olyat választanék ma. 
De meglátjuk, mert onnan szép nyerni, amikor mindent hozott anyagból kell megoldani. És én az ilyen kihívásokat szeretem a legjobban... :)

Így álltunk, mielőtt nyaralni indultunk:

Nézegettem pár dolgot, amit tetszik... Pl. biztosan lesz függyönyünk, ami már praktikussági okokból is szükséges lesz, kettő után ugyanis oldalról kapok majd naptámadást.
 Szeretnék valami laza pihenős részt. Szerintem a kőfal tövébe elhelyezem a raklap kanapét.

Vonz egy ilyen toszkán hangulat, de sajnos semmi esélyem kialakítani.... Majd lesz sok növény, azzal próbálok meg ügyeskedni....

És akkor nézzük, miből főzünk. A helyzet azért korán sem tragukus, nem szeretnék panaszkodni... :) Van egy kovácsoltvas kertibútor szettünk, ami minimum 25 éve már a családomé, és hordozom magammal mindenhova. Ennek mondjuk van egy erős toszkán feelingje.

Aztán adottak a lounge egyes darabjai, a raklap bútor, szőnyeg (mondjuk az meglehetősen viseletes...), a kis fotel és egy csomó függöny:

És van egy kedvenc régi fenyő tálalóm, ami még Dani háztartásából került hozzánk, és pont romantikus volna egy fedett teraszon (fotó: Gosztom Gergő):

Ezek a tárgyak kerülnek majd a fehérre lazúrozott szaletli alá. Most még nem látom a végét, de ez soha nem volt probléma. Nemsokára fotókkal jövök... :) Állítólag már majdnem kész a nyaraló, én mondjuk még nem láttam, mert csak tegnap este értünk vissza Olaszországból. Minden évre csinálok magamnak valami programot, juhúúúú!!!

Fotók: itt, itt, itt és itt
SHARE:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.