2019. július 29., hétfő

Indul a lakókocsi projekt! - Felhívás szponzorok részére

Körülbelül egy éve sikerült megvennünk a tökéletes lakókocsit... Éppen akkora, amilyenre vágytunk (se nem nagy, se nem kicsi), gusztusos a formája, elég szép belülről is. Igazán megkímélt állapotban leltünk rá, látszik, hogy eddig is szerették. Le is vizsgáztattuk, és - ugyan nem nagy útra, de - már használatba is vettük alkalmanként. 

A telet a pajtában vészelte át, hogy idén végre nekilássak a munkának.

Most kezdek el inspirálódni a különböző oldalakon... Még nem döntöttem el, hogy a külsejébe milyen szinten nyúlok bele, mert elég szép most is. 

Itt van néhány példa: 
 (forrás: homes to love)
(forrás: living in a shoe box)

(forrás: homes to love)

De forduljunk a belső felé... Mondtam, hogy jó állapotú! Tiszta és gusztusos az ágy rész, a szivacsokat nem kell kicserélni, csak új huzatot kapnak majd... Új függönyöket varratok és lámpát is cserélek. Természetesen mindent festünk, a padlót cserélem, némi tapétára is vágyok.

A konyha is új színeket és új megoldásokat kap.

Tökre szeretem, hogy van "fürdőszoba". Ezek a mobil wécék elég praktikusak, a hozzájuk kapható vegyszer pedig a lehető leggusztusosabbá teszi a végterméket. :) Már amennyire lehet... Ezt a helyiséget is szeretném tök szexire varázsolni.

Csak egy kis ízelítő, miket lehet kihozni egy ilyen lakókocsiból...
(forrás: homes to love)
(forrás: zevy joy)
(forrás: dwell)

Nekilátok rajzolgatni, tervezgetni, színeket, anyagokat válogatni. Ehhez kérném a segítségeteket. Olyan cégeket keresek, akik szeretnének megjelenni nálam, és hozzátenni valamit a lakókocsi projekthez. Barterre hívom fel a gyártókat, forgalmazókat: örömmel mutatom be a terméküket használat közben, beépítve, stb... Mi az amire szükségem lesz?

- Vinyl padló (az egész lakókocsi területére)
- Tapéta
- Valamilyen vízálló burkolat, ami könnyű (pl. vízálló műanyag panel csempe helyett, de valami esztétikus fajta)
- Festék-festék-festék (örülnék speciális fajtának, ami műanyagot fest, lefesteném a mosdót is, ha lesz mivel, tapadó alapozóra is szükségem lenne, lefújnám/festeném a műanyag fogantyúkat, fémre való klassz festék, vagy spray is kéne, stb, stb...)
- Textil (a szivacsok áthúzásához, a függönyhöz)
- Lámpa (szeretnék egy könnyű, új lámpát az étkező fölé, és 2-3 kisebb lámpát a mosogató fölé, a fürdőszobába, és az étkezőbe)
- Kiegészítők, felszerelhető kütyük, bármi jöhet, ami izgalmas, szép, és jó jöhet egy lakókocsiba.

Mindennek örülök, ami hasznos és dekoratív, sok olyan dolog is előkerülhet, amire én nem is gondolok, hiszen a gyártók/forgalmazók sokkal jobban ismerik a saját palettájukat.

Szeretettel várom az ötleteket, felajánlásokat! Cserébe szép megjelenést ígérek és őszinte visszajelzést szakmai szemmel...

Elérhetőségem: petra@terkultura.com, vagy +36 30 580 6329 (telefonon kicsit nehézkes elérni, mert "nyaralós üzemmódban" vagyok - a nem fogadott hívások el szoktak veszni, de egy sms-re mindig tudok reagálni, visszahívni!)

Nagy izgalommal vágok bele ebbe, kicsit már hiányzik a fizikai munka... :)

Kövessétek az eseményeket itt a blogon és a facebook oldalon (ITT)!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.