2010. június 15., kedd

Szomszédoljunk! Lichterloh

Korábban már felmerült bennem, hogy bemutassam a bővebb értelemben vett magyar piacot, azaz olyan, a környező országokban található boltok kínálatát sorakoztassam fel, amelyek az EU hatására egyszerűen elérhetőek váltak számunkra. Mert ha ott megtetszik valami, egyszerűen ide tudják szállítani nekünk, vagy fogjuk a haverunk kisbuszát, és magunk hozzuk haza a kinézett darabokat. Coffeecat Zsuzsi küldte nekem el nekem a bécsi Lichterloh linkjét, ami annyira klassz, hogy végre rávettem magam a sorozat elindítására. Szomszédoljunk!
A Licterloh forgalmaz egyedi darabokat, valamint híresebb és (még) kevésbé ismert tervezők sorozatgyártású remekeit. Bele is vágok a közepébe, és mutatok néhány kedvencemet a kínálatukból.
Egyedi darabok voltak, és már elkeltek a tornacipő ülőkék. Azért megmutatom, hátha a hazai bőrösök ihletet kapnak...Ez az álomszép paraván rendelhető, létezik kisebb és nagyobb méretben is.Nagyon tetszik nekem ez a mennyezeti lámpa, de aranyárban mérik... A "Hétfőtől vasárnapig" komód hét fiókjára az egyes napok vannak ráírva. Szervezettebb elemek (na, ez nem én vagyok...) a hét minden napjára előre bekészíthetik a szerkójukat.Nekem nagy kedvenceim a kerekeken guruló alacsony dohányzóasztalok, itt a vidám Go-Kart.A honlap alapján a bemutatótermük mindenképp megér egy vizitet!
Lichterloh
Gumpendorferstrasse 15-17
1060 Bécs/ Ausztria
Hétfö-Péntek 11:00-18:30
Szombat 11:00-16:00
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Kedvencem a "hétfőtől vasárnapig" komód! Tölgyből 2.900Euro, mogyoróból 3.300Euro. Csak. ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.