2011. augusztus 5., péntek

Csillárok a fürdőben

Ma nagy örömmel ütöttem le megrendelőm számára fürdőszobája leendő csillárát. Igen, még mindig klasszikus lázban égek (új munkám kapcsán), ahol a tervek még csak most kezdenek összeállni, de már aktívan vásároljuk az el nem szalasztható darabokat... :) Egy kis ízelítő, hogy mit tud egy kristálycsillár, ha fürdőszobába szánjuk.(Ha már nagyon unjátok a klasszik fílinget, megnyugtatlak Benneteket, hogy két másik munkám is lassan abba a fázisba ér, amikor ismét erősen meghatározzák a mindennapjaimat, és meg is osztom majd vívódásainkat és az eredményeket. Lesz egy kis visszafogott Provence hangulat, meg némi ipari rusztik skandinávval keverve... Készüljetek! :))
Fényképek: itt, itt és itt
SHARE:

4 megjegyzés

 1. A kristálycsillára inkább a csodás, mint a menő jelző illik. Szerintem. ;-)

  ...és nem, nem unalmas ez a stílus. Sőt!

  VálaszTörlés
 2. IGY tetszenek nekem is a csillarok!:) Ha nem vart ill. nem megszokott kornyezetben bukkanak fel, ahol izlesesen keverednek a stilusok....

  VálaszTörlés
 3. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Fashion Write For Us blogs that go over the same topics? Thanks a ton!

  VálaszTörlés
 4. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Beauty Guest Post blogs that go over the same topics? Thanks a ton!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.