2013. február 4., hétfő

Februári Vatera kedvencek

Megint nézelődöm a Vaterán, és megfájdul a szívem, hogy nem vehetek meg minden jó biznisznek látszó tárgyat. Már így is egy merő bútorraktár a lakásunk, nem tudunk annyi vendéget hívni, hogy ne legalább két szék jusson egy főre... :) Remélem egy-két holminak segítünk szerető környezetbe kerülni (mit korábban a "Wall-e" kredencnek, vagy a retro kis asztalnak).

Pont nemrég állítottam össze a Berendezem rovat részére egy "szőrös" étkezőt (ITT), ahol az egyik főszerepet a krómozott cső étkezőszék játszotta.  Az alábbi szett (a 4 db szék) 60.000 Ft-ért megvehető ITT.
Éppen a napokban néztem ki egy csodálatos türkiz kerámia lámpapárt egy most tervezett hálószobába, de sajnos nem fért bele a költségvetésbe. Ez - 5.360 forintért -  pont megfelelne helyette (ITT), de sajnos csak egy van belőle... Valaki? :)
Ezt a nagyon szép faragott szekrényt (55.000 forintért ITT) el tudnám képzelni a leendő pajta-nyaralónkban.
Ez a vicces kis régi hűtő (10.000 forintért ITT) igazi parti alkalmatosság. Nagy vendégségek alkalmával feltölteném jéggel és pezsgővel.
Egy kedves formájú kredenc kicsit tuningolva kiváló látványeleme lehet a lakásnak (ITT egy jó ötlet). 18.000 forintos szuper áron ITT.
Zsúrkocsit valaki? Igaz, nem olcsó (76.000 Ft), de csúcs állapotban lévő különleges darab.

Thonet könyvespolc, akár térbe állítva. 45.000 Ft.
Nagy méretű régi képkeret (ITT), szobában, fürdőben egyaránt remekül mutat. Egyelőre 18.500 Ft.
A végére hagytam egy igazi csemegét. Csodálatos antik cserépkályha menta zöld színben, szereléssel együtt igazán jutányosan, 380.000 forintért ITT.  Na EZ, nagyon kéne...
Vegyétek, vigyétek, aztán számoljatok be róla, ha valamelyik Nálatok landolt! Köszi! :)
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Jó ez a rovat :-) A múltkor így vettem meg egy retro asztalkát, hogy nálad megláttam. Azóta már kistestvére is van, várják a jó sorsukat....

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.