2013. október 7., hétfő

Üdvözlettel Argentínából

Testvérem és családja augusztus közepén viszonylag hosszú időre Argentínába, Buenos Airesbe költözött. Az első hónapot egy gyorsan kibérelt lakásban töltötték, innen szervezték meg az életüket hosszú távra: iskolázták be a gyerekeket, és keresték meg az álom-otthont. 
Ebbe a - korábban hostelként funkcionáló, de annak befuccsolt - belvárosi házba rögtön beleszerettek, egyedül az okozott fejfájást nekik, hogy gyakorlatilag bútorozatlanul kiadó, és hát nem kis ingatlanról van szó. Tesóm nem teketóriázott, körülnézett a bolhapiacokon, és feltérképezte az internetes kínálatot, hamar kiderült, hogy a bebútorozás szuper költségen megoldható olyan csodadarabokkal, hogy nem győzik majd hazahozatni konténerrel... Aranybánya...

Íme néhány fotó, amelyeket a hétvégi beköltözés örömére küldött nekem. Ez például a nappali, a szőnyeg még a tisztítóban. 
A hálószobájukba is megérkezett a pillangó fotel.
Ezen lesz a tv... Nézzétek ezt a falburkolatot és padlót. ÁÁÁÁ! :) Belső info: ez a darab pl. 30.000 Ft volt házhoz szállítással.
Az egyik gyerekszoba. Az ágy 24.000 Ft volt. Plexi-üveg polc mennyire állat már?!
Saját belső lift is tartozik a házhoz:
Tesóm üzeni, hogy jövőre - amikor meglátogatni tervezzük őket - összeáll egy hétvégi matinényi anyag, lesz mit fotóznom. Készüljetek! :)
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Nem bírom bezárni ezt az oldalt, reggel óta óránként pörgetem végig....álmaim lakása, háza, környezete....jajstenem. Köszi! (remélem ér egy kicsit irigynek lenni a tesódékra) Üdv, Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. A medencés kép már tényleg túlzás :)))
    lud

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.