2013. november 18., hétfő

Vállfán lógatva

Két éve, amikor - hála az Irén hurrikánnak - hosszabb szabit töltöttünk NYC-ben, vettünk egy tus képet egy cuki szakállas bácsitól, akit Joe Fortenak hívnak (weboldala ITT, és blogja is van ITT). Joe mást se csinál, mint New York utcáit járja, rajzol, majd a képeket árulja az utcán.
Danival nagyon szeretünk utazni, alapelvünk, hogy minden országból hozunk valamit a lakásunknak is, így kiválasztottunk egyet a rajzok közül, ami azóta is becsomagolva figyel hol itt, hol ott...
Még mindig nem döntöttem el, hol lesz a végleges helye, milyen keretet kapjon, így netes ihletésre megoldottam ideiglenesen a dolgot egy Ikea Bumerang vállfa (295 Ft), és némi - amúgy elhagyható - táblafesték segítségével.
Most ide került. Jó lett, nem?
Joe, a műalkotása és én. Hát igen, ez már erősen a nap végén készült... :)
A new yorki utazás egyébként szült néhány klassz posztot (szerényen, mint mindig), jó szívvel ajánlom őket: ITT, ITT és ITT.
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Szia Petra!

    Nagyon pazar glamour hatás ezerrel!!! Az ikeából van a tükrös kisszekrény? Malm tükrös komódom van 2db a hálószobában, és az ágy mellé nagyon szeretnék ilyen tükrüs kis éjjeliszekrényt. Lehet ezt most kapni? Ára? Nem találom az ikea oldalán :( Köszönöm, üdv: Reni

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ez is a komód. :) És sajnos már ennek is vége az Ikeában...

    VálaszTörlés
  3. Sajnos, pedig ütös cucc nagyon!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.