2014. augusztus 6., szerda

Design székek töredék áron! - Late night shopping

Izgalmas esemény előtti előkészületekre kaptam meghívást a székek specialistájának számító Basic Collection-től. Jövő hét csütörtökén, azaz augusztus 14-én nagyszabású vásárra készülnek, amelynek keretében a teljes árukészlet nem több, mint 50-75%-ért elvihető. Ez annyira vonzó ajánlat, hogy muszáj volt feltérképeznem a kínálatot, akad-e olyan gyöngyszem, amely a mi vadi új irodánkba pont passzentos. Most komolyan mondom, alig tudtam választani: végül 6-7 kedvencből nagy nehezen döntöttem...
És ezek mind tényleg totál kedvezményesen elérhetőek! Végül szívem egyik régi csücskét vittem haza, a plédből székké lényegült Nobody-t, amelyről majd két éve posztot is írtam (ITT)
Ezt már hiába keresitek... :)
... mert megtalálta a legjobb helyét: 
Tényleg - minden elvetemült szék rajongónak és másoknak is - a legjobb szívvel ajánlom, hogy 2014. augusztus 14-én menjetek el a Late Night Shoppingra (további info az esemény facebook oldalán ITT), amely egyébként egy kellemes, munka utáni zenés esti-éjjeli mulatság (18-23 óráig), hogy menő (eredeti) darabokat kaptok meg potom áron már 20 eurótól! Rajta, hiszen nekem is sikerült beszereznem egy régi álomdarabot... :)
LATE NIGHT SHOPPING
2014. augusztus 14. 18:00-23:00
Basic Collection
1051 Budapest, Október 6. utca 8.
+36 1 600 3333

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.