2015. szeptember 23., szerda

Megjelentünk az Otthon magazinban!

Tavaly nyáron készült el ez a budapest környéki ház, posztoltam is róla akkoriban többet. Vannak olyan munkáim, amelyket különösen szeretek, mert a megrendelőkkel egy rugóra jár az agyunk, és - ami a legfontosabb - a humorunk. Így volt ez itt is: miközben tök jól haladt a munka, és az elképzeléseink is istenien találkoztak, rengeteget nevettünk. 
Azért is áll még közel a szívemhez ez a ház, mert saját kétkezi munkám is van benne: a kőfalért majdnem a vérünket adtuk… A teraszon egyesével rakosgattuk ki a köveket, hogy belőjük miként legyen felburkolva a fal. Mindezt negyven fokban, tűző napon, hol én készültem elájulni, hol Misi, a kivitelező. Utólag már viccelődünk Misivel, akivel most is éppen együtt dolgozunk. És őt is itt ismertem meg… :)
Egy kis mit-honnan…
Kőfal: OTTI burkolat (ITT).
Kárpitos anyagok, függönyök: HTK-Horizonte (ITT)
Szőnyeg: Carpetvista (ITT)
Ipari lámpák: ArtKraft (ITT)
Egyéb lámpák: Vészi Lámpa (designlampak.hu)
Konyha: Ikea
Padló, és pultok (a konyhában és a fürdőben): Betondekor (ITT)
Köszönöm Annának és Bálintnak a megrendelést, és nagyon sok boldogságot kívánok benne! :) Köszönöm Kerekes Katának és Illés Barnának a szép fényképeket, Ványik Dórának a szép szavakat, és Horváth Verának az üde stylingot! És nagyon köszönöm az Otthon magazinnak a lehetőséget! Akit érdekel a kiadvány, nem csak print, de online formában is megvásárolható ITT
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.