2015. december 2., szerda

ÉÉÉS hivatalosan is megjelent A nagy DIY könyv!

Tudom, hogy most minden blog ennek örül, de miért is ne tennénk, hiszen nagy dolog, hogy 21 blog 23 bloggere képes volt összefogni azért, hogy ez a kiadvány létrejöjjön.
Emlékszem az aggályaimra… A blogolás "magányos" műfaj a szónak abban az értelmében, hogy nem kell alkalmazkodnunk: azt írjuk, ami a véleményünk, amit gondolunk, minden más tényező ki van iktatva. Ezért is extra nagy teljesítmény ez a könyv, ahol fegyelmezetten, egymásra figyelve, és időre kellett felkészülnünk, és elkészülnünk. Neuvirth Judit és Födő Gábor megálmodták ezt a kiadványt, a Boook kiadó teljes mellszélességgel mellé állt, B.Tier Noémi pedig hatalmas munkával szerkesztette meg: összerendezte az ötleteket, hogy koherens egésszé álljon össze a könyv.



Nagyon jó szívvel ajánlom, főleg így karácsony előtt. Ha van olyan családtagotok/barátotok/ismerősötök, akit érdekel(het) a könnyed barkácsolás, akkor A nagy DIY könyv nagyon klassz ajándék! Nem csak az ilyen volt/ilyen lett képeket osztjuk meg veletek, de végigvezetünk a teljes folyamaton. Ha velünk tartotok, biztos nem ronthatjátok el!!!
Hoztam néhány fényképet az előkészületekről. Olyan jó hangulatban teltek!!! A fotók vegyesen Tóth Milán, Zai Viktória, Neuvirth Judit és Hujber-Nagy Aletta képei.

És végre foghatom, forgathatom a kész kiadványt…. Íme a jó öreg koffer asztalom! Fényképes tutoriallal a folytatásban.


Őszintén gondolom, hogy nagyon szép ajándék ez a könyv. Kedves családom, barátaim, előre szólok, hogy nem menekültök! :)))
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.