2016. február 12., péntek

2 munka - 2 helyezés az Év irodája 2015 versenyen


Idén két irodát terveztünk, amiből az egyik nem is az (hanem egy rendhagyó bankfiók-kávézó, ugye…)  :) Na szóval… Körülbelül egy időben készült el két idei munkánk. Egy lepukkant körúti lakásból dinamikusan bővülő, számítógépes programozással foglalkozó Cheppers irodáját alakítottuk át, és elkészült egy régi bankfiók teljes újragondolásával a Magnet Közösségi Pont is).


Amikor elkészültünk a Közösségi Ponttal, megkeresett engem Feuertag Ottó az Európa Designtól (ők szállították a vendégtér fehér Navy székeit, amelyeknek darabja 111 pet palackból készült), hogy be kéne nevezni "Az év irodája 2015" versenyre. Hát beneveztünk. :)

Aztán a Chepperst is.

És milyen jól tettük…

A tegnapi eredményhirdetésen megtudtuk ugyanis, hogy a Cheppers nyerte "Az Év Design Irodája" kategória második helyezettét, a MagNet Bank Közösségi Pontja pedig "Az Év Irodája Különdíj"-at kapott.

NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!

És köszönjük kedves barátainknak, munkatársainknak, partnereinknek a sok segítséget!!!!

Honti Lacának (TérÉpítő) és embereinek a generálkivitelezést (Bandi, neked is nagyon! :)), Kaári Attilának, Rakita Károlynak és Vadovics Laciéknak az asztalos munkákat, Havelka Zolinak (Beton-dekor) a beton felületeket, Hegedűs Babettnek a falfestéseket, Bulyáki Árpádéknak a kárpitos munkákat, Vészi Andráséknak (designlampak.hu) a lámpákat, az ArtKraftnak az ipari-rusztikus bútorokat és csarnoklámpákat, az Európa Design-nak a Navy székekeket, a Rokfortnak a csempéket, és egyéb fürdőszobai dolgokat… Bocsánat, ha valakit kihagytam, majd még bővítem a listát… :)

És nem utolsó sorban, sőt… Köszönjük a megrendelőknek, a Cheppersnek és a MagNet Banknak, hogy belénk helyezték a bizalmukat. Örömteli volt az együttműködés minden pillanata!




SHARE:

1 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.