2016. március 2., szerda

Laza loft Hollandiából

Imádom az olyan lakásokat, ahol a dolgok nincsenek túltervezve… Illetve rosszul mondom, úgy értem, nem látszik rajtuk, hogy mennyire jól meg vannak tervezve, mert annyira könnyedek.

Ez a mostani loft is olyan lezser, mintha csak mindnet bedobáltak volna. Aztán érdemes egy kicsit elemzeni az itt látottakat, és rájöttök, hogy itt nagyon komoly tervezőmunka folyt: a fém, a fa, a beton és a tégla aránya tökéletes ahhoz, hogy barátságos legyen az enteriőr. A fémek egyformán, feketén jelennek meg a térben, a faanyagok színe is harmonikus. Az egészben olyan nagyvonalú ez a szép perzsa szőnyeg a konyhak színű kanapéval. Egyszerűen tökéletes! És ugye, hogy nem is látszik, mennyire meg van tervezve? :)

És erről jut eszembe… Találtam a Vaterán (itt) egy csodálatos szőnyeget. Nekem nem stimmel a méret, de hátha nálatok jól jön… Tipikus kanapé előtti darab.  210x140-es, és 130.000 Ft-ért hozható el. 
Ilyen belenagyítva. Szerintem nagoyn szép színei vannak!


SHARE:

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik! De hogy huzzak le a vasznat?? :)))) Oke, nyilvan egy extra hosszu kampoval. Amit hol tarolnak? Ezen gondolkodom. :)
    Aniko

    VálaszTörlés
  2. Jol van, biztos taviranyitos. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.