2016. november 14., hétfő

Saját projekt: bőr ágyban gondolkodom...

 
Nagy erőkkelt tervezem a saját házunkat, amelynek ráncfelvarrását - ha minden jól megy - márciusban kezdjük meg, és körülbelül 2 hónap alatt le zárjuk… (Kis előzmény ITT)
Miután a ház erdőben található, kívülről igazi kis eredei lak, belül is szeretném meghagyni a farmház fílinget, csak saját ízlésem szerint az egészet kicsit modernesíteném. 
A hálószoba stílusával gondban voltam, mert szeretem a kárpitozott ágyvégeket, ugyanakkor ebben a stílusban nem érezném helyénvalónak a tűzött változatot. Néztem deszkázott ágyvégeket, diy megoldásokat régi ajtószárnyakból, stb, de mind olyan izzadságszagúnak hatott. Nem akarok én ebben a házban nagyot villantani, vagy bármit túlgondolni: magunknak szeretnék egy élhető környezetet, nem egy állatorvosi referencialovat… :) Egyszer csak bevillant: lezserül megvarrt, rogyasztott ágy kéne nekem, ami nagyon finom bőrből készült. 

Akár egy ilyen, akasztókkal:

Vagy lehet tűzött, de legyen ilyen viseletes:
De a legjobban a Pianca Aladino ágy tetszik… Oldalt körben, és az ágyvégen lazán, lifegőn levarrt szélei vannak.

Ezek közül fogom megcsináltatni az egyiket a jól bevált kárpitosommal… :)

Képek: itt, itt, itt és itt
SHARE:

2 megjegyzés

 1. Kedves Petra!

  Szuper ötletek! Épp kárpitos keresésben vagyok, meg tudnád adni a kárpitosod nevét és elérhetőségét:)?

  Üdv,
  Barta Bori

  VálaszTörlés
 2. Mindegyik nagyon vagány és egyedi, de személy szerint nekem a harmadik a legcsodásabb <3 ....bár én tűzésmániás korszakomat élem (már jó ideje) :) A negyedik viszont tényleg azzal "üt", hogy a korpuszon is visszaköszön a fejvég megoldása. De ehhez akkor nem szabad letakarni ágytakaróval! ;)

  Nem tudom, hogy halad a saját-ház projekt, de az ötletek csodásak! Szerintem nem csak én várom a megvalósulás dokumentálását :)

  De közben sajna én is kárpitost keresnék (nekem volt, de egyik pillanatról a másikra szőrén szálán eltűnt :-( csak úgy ismeretlenül pedig nem szívesen választanék az internetről. Tudsz segíteni?
  Köszönöm (köszönjük)!
  Diana

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.