2018. január 23., kedd

3 lakás 6 szék

Hát az úgy történt, hogy vettem 6 széket a Vaterán.

Az egyik - kiadandó - lakásunkba szerettem volna az étkezőasztal mellé valami vagányat, megláttam a 6 db egyforma pálcás széket, és nagyon megörültem a dögös daraboknak. Az eladó csak azt felejtette el közölni, hogy az ülésmagasság nem éppen étkezőasztal mellé való, és ezek inkább fotelnak alkalmas bútorok. Sajnos a fényképen nem látszottak jól az arányok, és valahogy fel se merült bennem, hogy talán alkalmalanok. Így utólag ez inkább szerencse, mert talán le se ütöm őket, ha tudom, hogy az eredeti funkciójuknak nem felelnek meg. Így meg rém olcsón szereztem 6 db csodás fotelt, amivel három lakást is berendeztem! :)

Fent láthatjátok a saját, fóti házunkat, ahol a kandalló elé kerültek. Kecskeszőrrel és finom meleg kötött pokróccal "tálalva" a vidéki hatás, na meg a puha ülés kedvéért.

A régi városligeti házunk - amely most irodaként, illetve a Tértanoda oktató központjaként funkcionál - szintén kapott kettőt. Itt a sok és díszes körítés miatt úgy éreztem, már nem igényel párnát, vagy takarót, jobban öltözteti a teret, ha megmutathatja szép vonalait.

De annak a lakásnak se kellett lemondania a kis pálcás darabokról, amelybe eredetileg szántam őket, csak nem az étkező asztal mellé kerültek. A kanapéval összhangban lévő, vízzöldre festett szőrmék szuper-kényelmessé varázsolják a légies kis foteleket...
Minden jó, ha a vége jó, és ha nem tévesztek az arányokkal, most ez a három lakás se egészen így nézne ki. Hogy egy facebook coelho-bölcselő mélységeibe zuhanjak: tényleg felesleges a hibás döntéseken keseregni, hanem kis gondolkodással/kreativitással érdemes előnyünkre fordítani a helyzetet.  Na, ezzel az üzentettel kívánok nektek szuper hetet! :)
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Szia Petra! Az első képen látható szürke kötött takarót hol lehet beszerezni? Én tél eleje óta ízléses takarókat keresek, kevés sikerrel... Köszi, üdv, Kamilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Leárazva vettem a HandM Home-ban. Nézz körül ott, meg a Zara Home-ban, mindig vannak szépek! Sok sikert!

      Törlés
  2. Szia Petra, a kék kanapés lakásban található karnist hol lehet beszerezni. Ilyesmire lenne nagy szükségem! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a székek olyan thonet szék jellegűek. És, ha szabad ajánlanom egy ötletet (már csak azért mert valamelyik nap jártam arra és beszereztem 4 db-ot) az Impalánál vagy Székkirálynál most megmaradt thonet székeket árusítanak ki, klassz bárülőkét vettem 6500 körüli áron. Ez legalább minőségi szék. www.impala.hu ha valaki a weboldalukon megnézné, de lehet, hogy csak fb-n van rajta én ott láttam először
    üdv mindenkinek, remélem hasznosat "trollkodtam" Panna

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.