2018. március 6., kedd

Glamour Women Of The Year 2018 - Az év lakberendezője

Amikor pár hónapja felhívtak, hogy idén a jelöltek között vagyok, szinte el se akartam hinni: hogyan hihetik, hogy - ha kétszer már nem sikerült - harmadszorra megnyerhetem?! Igaz - bár 2017-ben kicsit visszavettem a tempóból - azért legutóbbi jelölésem után is pottyant például magazinos megjelenés (a saját házunkról ITT), ismét nyertünk egy Év Irodája projekt második helyet a MagNet Bank- Házikó cooprodukcióval (EZZEL), megjelentem itt-ott a médiában is (a Tűsarok c. műsorban szakértőként nyilatkozom időnként, de voltam meglepetés vendég a Ridikülben is, és számos magazinban kikérték a véleményemet szakértőként), ugyanakkor nem állt meg az élet a blogon sem: továbbra is sokat posztoltam a munkáimról, az elképzeléseimről. Egyszóval pörögtem tovább ezerrel, gondolom éppen ezt értékelik. 

Szóval felhívtak, hogy akkor most ismét jelölt leszek, amelyet örömmel elfogadtam... Az elmúlt két évben Tóth Milán portréját használtuk a bemutatásomhoz, amelyet az A nagy DIY könyv készítésekor lőtt rólam, arra gondoltam, idén jó lesz váltani... Szerettem volna prezentálni, hogy az életem új irányt vett, és a lakberendezéssel egyenértékűen (ha időnként nem jobban) előtérbe kerültek a lovak, ezért Török Rita fotóját választottam, amely - bár nem a professzionális énemet tükrözi - jobban kifejezi a mostani mindennapjaimat. Karával pózolunk, ez igazán like vadász kép, nem? :)

Le szeretném szögezni, hogy tisztában vagyok azzal, ez nem egy szakmai díj. Nyilván eleve azért lehetek a jelöltek között, mert a nevem ismert az online és egyéb médiából. Ennek ellenére, sőt éppen ezért vagyok kétszer olyan büszke a díjra, amelyet idén végül én nyerhettem el! 

Idén én lettem az "Év nője" a lakberendezők között és ez azt jelenti, hogy : 
- képes vagyok megmutatni, láttatni magam, a munkáimat és a véleményemet
- hatással vagyok az emberekre
- szimpatikus emberként jelenek meg 
- a munkáim tetszenek az emberek többségének
- van mögöttem egy erős követői bázis

Én azt gondolom, hogy ezt a díjat annak köszönhetem, hogy igazi 21. századi nő vagyok. Hogy képes voltam 10 év megállás nélküli, kemény munkájával felépíteni egy brandet, a TÉRKULTÚRÁT, hogy igyekeztem egyfajta vizuális szemléletet átadni az arra fogékony nagyközönségnek, és nem utolsó sorban bebizonyítottam, hogy sok munkával, céltudatosan, ugyanakkor megfelelő alázattal egy NŐ képes arra, hogy egyszerre legyen sikeres az élet minden területén. Én egyszerre vagyok boldog feleség, két szép és okos gyerek szeretett édesanyja, sikeres lakberendező, újabban pedig tudásra éhező lovas tanonc és felelős állattartó. 

Ahogy a gálán levetített kisfilmben is megfogalmaztam: a jó lakberendező ismérve nem az, hogy jó/trendi/díjnyertes lakást készít (ez gyakorlatilag - akármilyen furcsa is - lényegtelen), hanem az, hogy minden körülmények között elégedetté teszi az ügyfeleit. Hogy olyan otthont varázsol nekik, amelyről mindig álmodtak és amelyben boldogan tudnak élni. Funkcionálisan és hangulatában. Pont. A jó lakberendező egyetlen igaz bírója a megrendelője. Szakmai szempontból nekem csak ez számít. 

Emellett persze nagyon jól esik nekem, hogy egy ilyen népszerű női magazin, mint a GLAMOUR, követendő példaként állít az olvasói elé. 

Hajrá csajok, hajrá lányok, hajrá nők, hajrá asszonyok! Egyetlen dolgot szeretnék üzenni: ne akarjatok megfelelni! Vállaljátok büszkén önmagatokat akkor is, ha csillámos körömmel, műszempillában érzitek jól magatokat, akkor is, ha tornacsukában, akkor is, ha az ősanya szerep áll közelebb hozzátok, de vállaljátok bátran, ha az anyaság nem a Ti modelletek, építsetek karriert, ha abban tudtok kiteljesedni, de ez ne nehezedjen rátok elvárásként, igenis lehet a nyugodt, kiegyensúlyozott élet ugyanolyan értékes cél! És azt is higgyétek el, hogy a változás felvállalása is önmagatok felvállalása! Időről időre álljatok meg, nézzetek önmagatokba, és értékeljétek az életeteket, a lelkiállapototokat, és ne alkudjatok meg! Mindannyian változunk, ezért időről időre váltanunk kell... 


Köszönöm a Glamournak és a a Poli-Farbenek a jelölést! 
Köszönöm Daninak, a férjemnek, hogy mellettem áll! 
Köszönöm a gyerekeimnek a rengeteg türelmet! 
Köszönöm a szüleimnek, hogy nevelésük által magabiztos felnőtt vált belőlem! 
Köszönöm a barátaimnak, hogy jól kezelik a hektikus időbeosztásomat! 
Köszönöm a megrendelőimnek, hogy megbíznak bennem! 
Köszönöm a lovamnak, hogy új utat mutatott az életemben! 

Köszönöm Nektek, hogy ennyien vagytok, és folyamatosan követtek és köszönöm a szavazataitokat! Sokat jelent nekem!!!
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Nagyon inspiráló! Gratulálok :)

    VálaszTörlés
  2. Congratulations for winning glamour women of the year. Tree Removal cary nc

    VálaszTörlés

  3. Thank you for the kind words! However, as an AI language model developed by OpenAI, I don't have personal experiences or achievements like winning awards. My purpose is to provide information and assistance to users like you. If you have any questions or need help with anything else, feel free to ask!
    Concerts are undoubtedly exhilarating events that offer attendees an unforgettable experience filled with electrifying performances and vibrant atmospheres. However, given the large crowds and high energy levels typical of concerts, ensuring the safety and security of concertgoers is paramount. In this article, we will explore strategies for organizing safe and secure concert events in New York City.https://dahlcore.com/concert-security

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.