2014. november 24., hétfő

SZEMÉLYI ASSZISZTENST, IRODAVEZETŐT keresek!!!

Eljött a pillanat, amikor már tényleg nem megy tovább, és az irodának - pláne nekem - szükségünk van egy igazi, vérbeli személyi asszisztens-irodavezető kollégára.
Kérlek, olvassátok el az alábbiakat, és jelentkezzetek, ha magatokra illőnek találjátok a leírást, munkát kerestek, és szívesen dolgoznátok egy jó hangulatú irodában, kedves kollégák között. De tényleg nagyon figyelmesen olvassátok el, és csak akkor jelentkezzetek, ha megfelelőnek tartjátok magatokat! :) Nagyon várunk már!!!!

Személyi asszisztensi munkakör
- Segítséget keresek a mindennapi munkámhoz. Ebben benne lehet excel táblázatok készítése, levelezés, kapcsolattartás a könyvelővel, a facebook oldal karbantartása, nyomtatás, scannelés, prezentáció készítés, naptáram kezelése, stb, stb, minden, klasszikus asszisztensi feladat. Olyan embert szeretnék magam mellé, aki hasonlóan pörgős mint én (brutál-nagyon), képes felvenni a tempót, sőt, előttem gondolkodni, Nem fél tőlem, mer "cseszegetni" akár 10 percenként, ha valamilyen dolog miattam áll - pl. át kéne utalnom valami pénzt valahova, vagy időpontot egyeztetnem valakikkel... Mobil - azaz ki tud szaladni a könyvelőhöz, bankba, postára, adott esetben festék boltba... :) Nagyon önálló embert keresek, aki magától felveszi a ritmust, és bizonyos dolgokat akár úgy megold, hogy azt se tudom, létezett a probléma... Az is fontos, hogy bírja a stresszt, a gyorsan változó igényeket. Egyik pillanatban még ez kéne gyorsan, másikban pedig az. Ebből ne csináljon lelkiismereti kérdést.

Irodavezetői munkakör
- Biztosítani az iroda mindennapos működési feltételeit. Segíteni a bérlők problémáit megoldani, figyelni, hogy mindig legyen hideg víz a hűtőben, ha valami kifogyóban van a készletből, akkor intézni a beszerezést (online tesco...:)), legyen mindig wc papír, figyelni, hogy a törölközők tiszták legyenek, a szemét kerüljön a lenti kukába, ilyenek... Kezelni kéne az iroda kasszáját, figyelni, intézni a bérleti díjak beszedését. Intézni a közművek bediktálását, befizetni a számlákat, közös költséget. Ügyelni arra, hogy a meghibásodások mihamarabb kijavításra kerüljenek.

A két munkakörre EGY embert keresek, 8 órás munkavégzésre. Aki agilis, pörgős, tuti-szupi problémamegoldó képességgel rendelkezik. Jó lenne, ha tudna angolul - ha külföldi megrendelőkkel kell kapcsolatot tartani. Saját laptop fontos! Nem baj, ha konyít valamit a weboldalak kezeléséhez (wix, wordpress), de ez nem feltétel. Photoshop is előny, de ez se feltétel. Jogosítvány és aktív vezetési tapasztalat is erős előny. Nem ragaszkodom felsőfokú végzettséghez, de fontos az értelmiségi hozzáállás a dolgokhoz. Gyakorlat - főleg személyi asszisztenciában - előny, de nem elvárás. Lényeg az összeszedettség, rendezettség, gyorsaság, határozottság, képesség több dolog egyidejű kezelésére.
 
Mit kínálunk?
- kreatív munkakörnyezetet, fiatal(os) kollégákat
- bérezést megegyezés szerint és mobil telefont
- hosszú távú lehetőségeket

A lakberendezés, dizájn iránti érdeklődés ezúttal nem számít! :) Persze, ha valakit ez vonz, akkor biztosan jobban fogja magát érezni nálunk!

Jelentkezés: petra@terkultura.com. Egy motivációs levelet és egy fényképes önéletrajzot kérek. Köszönöm!!!!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.